ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παίζουμε και μαθαίνουμε αγγλικά με την Peppa!

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά, το Golden Hall προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να μάθουν Αγγλικά, να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν με την Peppa το γουρουνάκι και τον αδερφό της George. Από τις 7 έως τις 23 Σεπτεμβρίου χαμόγελα, παιδικές φωνές και τραγούδια θα γεμίσουν το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο!!!

Peppa΄s Classroom & Peppa΄s Kitchen
Φέτος, το κουδούνι θα χτυπήσει στο ισόγειο του Golden Hall από την τάξη της Peppa, με την αγαπημένη ηρωίδα να υποδέχεται τα παιδιά για να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, να τραγουδήσουν, να μάθουν την αλφαβήτα, τους αριθμούς, τα χρώματα και τα σχήματα στα Αγγλικά!

Τα πιο διασκεδαστικά μαθήματα συνεχίζονται και στην κουζίνα της Peppa σε ένα ακόμα stage στο ισόγειο! Εκεί, η αγαπημένη ηρωίδα των μικρών σας που λατρεύει τη μαγειρική, θα τους μάθει πώς να ετοιμάζουν φρουτοσαλάτες και ένα υγιεινό πρωινό, ενώ θα δημιουργήσουν όλοι μαζί εντυπωσιακά cookies από πλαστελίνη. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τη Διατροφική Πυραμίδα και τη σημασία της σωστής διατροφής.

Φέτος το Φθινόπωρο, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν μαθαίνοντας, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-20:00 και κάθε Σάββατο 11:00-19:00, ενώ η Πέππα κι ο Τζωρτζ τους περιμένουν για φωτογραφίες κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-20:00 και κάθε Σάββατο 12:00-15:00. Αλλά και την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, Δευτέρα 11/9, σας υποδεχόμαστε για παιχνίδι 13:00-19:00 και για φωτογραφίες 13:00 – 16:00!

Fun δράσεις και στους υπόλοιπους ορόφους!
Κι αν νομίζετε πως τα παιδικά γέλια και η διασκέδαση σταματούν στο ισόγειο, κάνετε λάθος… Στο stage «LEGO® PLAY experience the Fun», του 1ου ορόφου, απίθανες κατασκευές με τουβλάκια LEGO® περιμένουν τους μικρούς μας φίλους κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-19:00 και κάθε Σάββατο 11:00 – 19:00 .

Στο Playroom του 2ου ορόφου, τα αγαπημένα παιχνίδια Κάισσα προσκαλούν μικρούς και μεγάλους κάθε Παρασκευή 17:00-19:00 με επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια με μινιατούρες και συλλεκτικές κάρτες, αλλά κι εκπαιδευμένους συνεργάτες που απασχολούν τα παιδιά!

Κάθε Σάββατο του Σεπτεμβρίου από τις 12.00 ως τις 14.00 στο Playroom του 2ου όροφου, ο γνωστός εικονογράφος παιδικών βιβλίων Γιώργος Σγουρός θα μαθαίνει στα παιδιά «Πώς ζωντανεύουν τα παραμύθια;» στο συναρπαστικό Εργαστήρι Εικονογράφησης Παραμυθιού.
Στη συνέχεια, από τις 14.00 ως τις 16.00, ένα διαφορετικό Θεατρικό Εργαστήρι Σκηνογραφίας και Θεατρικού Παιχνιδιού, από τη θεατρική ομάδα Τόπι, υποδέχεται τα παιδιά, για να δώσει στις Σαββατιάτικές τους βόλτες το σκηνικό που τους αξίζει!
Αμέσως μετά, η αγαπημένη θεατρική ομάδα, συνδυάζει ευφάνταστα, σε δύο πρωτότυπες θεατρικές παραστάσεις, τα παραμύθια των Αδερφών Γκριμ και τους Μύθους του Αισώπου, κάθε Σάββατο από τις 16.00 έως τις 18:00!

Αυτό το Σεπτέμβρη, διασκεδάζουμε μαθαίνοντας, μόνο στο Golden Hall!

error: Content is protected !!