ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Pétale»:Το πέταλο ενός λουλουδιού που λάμπει κάθε μέρα, είναι το δώρο που επέλεξα για τα πιο ξεχωριστά γενέθλια μου!

Είναι το δώρο που επέλεξα να κάνω στον εαυτό μου για να γιορτάσω την τύχη και την χαρά που έχω να δοκιμάσω την απολαυστική γεύση από το υπέροχο γλυκό της πέμπτης μου δεκαετίας. Το δώρο που μου χρωστούσα για όλα όσα έχω έως τώρα επιτύχει και για όλα όσα μπορώ και δικαιούμαι να απολαύσω. Το CHARNIÈRES ‘PÉTALE’ PENDANT που σχεδίασε ο Γιάννης Σεργάκης για τη συλλογή Charnières, αντιπροσωπεύει όλα τα “πιστεύω” μου για την αξία της διαχρονικής κομψότητας, που αντιστέκεται σε οτιδήποτε “εφήμερο” και “κραυγαλέο”. Και μέσα από τη λάμψη των διαμαντιών του, αντικατοπτρίζεται η “ήρεμη δύναμη” της μεγαλειώδους ομορφιάς του.

CHARNIÈRES ‘PÉTALE’ PENDANT, 18K Yellow Gold Pendant with 0.15CT diamonds and black rhodium finish around the diamonds

Στις ατμοσφαιρικές εικόνες από τη νέα καμπάνια, που αποτύπωσε ο φακός του διεθνώς καταξιωμένου φωτογράφου μόδας Jonas Unger, ξεχωριστή θέση έχουν τα κοσμήματα  ‘Pétale’. Χρυσό και διαμάντια «δένουν» ιδανικά σχηματίζοντας το πέταλο ενός φανταστικού  λουλουδιού που λάμπει κάθε μέρα, διαχρονικά κομψό, διακριτικά αριστοτεχνικό, το πρώτο κομμάτι της σειράς Charnières, ανατρεπτικό μέσα στη λεπτότητά του.

CHARNIÈRES ‘PÉTALE’ EARRINGS, 18K Yellow Gold Earrings with 0.38CT diamonds and black rhodium finish around the diamonds

Ένα πέταλο που γίνεται το χαρακτηριστικό μοτίβο στο μενταγιόν, τα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι ‘Pétale’.

CHARNIÈRES ‘PÉTALE’ RING, 18K Yellow Gold Ring with 0.15CT diamonds and black rhodium finish around the diamonds

Για τον Γιάννη Σεργάκη, «τα κοσμήματα ‘Pétale’ είναι φτιαγμένα με την παραδοσιακή τεχνική της σαρνιέρας, με την ατμόσφαιρα μιας παλιάς αισθητικής αλλά σχεδιασμένα για το σήμερα, για κάθε μέρα. Ταιριάζουν με όλα, είναι ρομαντικά και ταυτόχρονα χαρίζουν ένταση και ξεχωριστή λάμψη. Περισσότερο από όλα τα άλλα, αντικατοπτρίζουν την ιδέα του κοσμήματος ως καθημερινού αξεσουάρ».

Το δώρο που όλες χρωστάμε στον εαυτό μας, μπορείς να το δεις εδώ.

error: Content is protected !!