ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Περσεφόνη-Το Μυστικό των Εποχών: Για πρώτη φορά ο A’ Xορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου χορογραφεί για το Athens Children’s Ballet!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Erico Montes Nunes, A’ Xορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου χορογραφεί για το Athens Children’s Ballet

«Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών» αποτελεί την πρώτη συνεργασία του Athens Children’s Ballet με τον A’ Xορευτή του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου, Erico Montes Nunes και εντάσσεται στο πλαίσιο της μακρόχρονης και πετυχημένης προσπάθειας του Athens Children’s Ballet να εκπαιδεύει και να μυεί ολοένα και περισσότερα παιδιά στη τέχνη του μπαλέτου. Μία παράσταση υψηλής αισθητικής που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους!

Με αφετηρία τον ομώνυμο αρχαιοελληνικό μύθο της Περσεφόνης, ο Erico Montes Nunes, εμπνέεται και δημιουργεί μια πρωτότυπη χορογραφία ειδικά για την ομάδα του Athens Children’s Βallet σε μουσική του Leo Delibes. Όπως ο ίδιος μας εξηγεί “δεν χρειάστηκε να προσαρμόσω τη χορογραφία επειδή είναι παιδιά, τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα και μπορούν να ανταποκριθούν άψογα σε μια παράσταση επαγγελματικού επιπέδου”.

Ο βραζιλιάνος χορευτής και χορογράφος Erico Montes Nunes σπούδασε με υποτροφία στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, όπου εντάχθηκε μετά την αποφοίτηση του το 2004. Το χρυσό μετάλλιο με το οποίο τιμήθηκε στο Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας έρχεται να προστεθεί στη σταδιοδρομία του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη.

 Erico Montes Nunes

Erico Montes Nunes

Ο Erico Montes εκπέμπει επί σκηνής τόσο λυρισμό όσο και δυναμισμό, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τη νέα του χορογραφία, που δημιούργησε ειδικά για την ομάδα του Athens Children’s Ballet. Ο καρπός της επιτυχημένης αυτής συνεργασίας παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μόνο παραστάσεις στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016, στο θέατρο Παλλάς.

Η τριετής επιτυχημένη πορεία του Athens Children’s Ballet με sold out παραστάσεις συνεχίζεται δυναμικά. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα αληθινά μαγευτικό θέαμα!

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το www.viva.gr

Συντελεστές:
Δημιουργία και Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χριστίνα Ρόκα
Χορογραφία: Erico Montes Nunes (Α’ Χορευτής του Royal Ballet)
Μουσική: Leo Delibes
Σκηνογράφος: Ξένια Βήτου

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18:30
Κυριακή 27 Νοεμβρίουστις 16:00

error: Content is protected !!