ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πέρασα από….Σαράντα Νήματα!!!

Sorry κιόλας αλλά είναι κοινό “μυστικό”: Όλες το κάνουν. Απλά, κάποιες το λένε…Και κάποιες άλλες, φωτογραφιζόμαστε κιόλας!

Δύο-τρία Girls’ Night Out και μαθαίνεις τα νέα αμέσως, ή…σχεδόν αμέσως, ανάλογα με την εμπιστοσύνη που σου έχουν οι φίλες σου. Το θέμα είναι, πως επειδή τις είδα όλες υπέροχες, φρέσκες και ανανεωμένες, μπήκα στο τριπάκι. Και έκανα και εγώ. Νήματα!!!!!

Τις πρώτες πληροφορίες τις συλλέγω από τις φίλες μου: “Τα νήματα είναι μία πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής μέθοδος “λίφτινγκ” χωρίς χειρουργείο η οποία εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Με τη τεχνική αυτή μειώνεται η χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνονται οι ιστοί χωρίς χειρουργικές το τομές και ράμματα…” Τις επόμενες πληροφορίες τις διαβάζω στο site του dkmedicalspot, της Δέσποινας Καϊσίδου, την οποία γνωρίζω καμιά δεκαπενταριά χρόνια, ενώ μετά από 25ετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής δημιούργησε εδώ και 1 1/2 χρόνο ένα δερματολογικό χώρο στο κέντρο της Γλυφάδας,  στην οδό Φοίβης 17, και οι φίλες μου υποστηρίζουν πως σε συνεργασία με τον δερματολόγο Στέφανο Γκουντέλα, είναι οι καλύτεροι στα νήματα PDO:

Ο γιατρός μου ζωγραφίζει τα νήματα εξηγώντας μου όλη την διαδικασία

Ο γιατρός μου ζωγραφίζει τα νήματα εξηγώντας μου όλη την διαδικασία

Τα νήματα PDO είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα και υδρο-λύονται σε CO2 και H2O. Χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων, μέσα στο δέρμα έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος.
Παράλληλα με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας παράγεται κολλαγόνο το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας ως και 2 χρόνια….”

Με την Δέσποινα Καϊσίδου και ολόγυμνο πρόσωπο...πριν τα νήματα!

Με την Δέσποινα Καϊσίδου και ολόγυμνο πρόσωπο…πριν τα νήματα!

Παρασκευή απόγευμα και βρίσκομαι στο υπέρ-σύγχρονο Κέντρο dk medical spot, δίπλα στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Μαζί μου η μητέρα μου -θέλει να δει από κοντά όλη την διαδικασία για να την εφαρμόσει και η ίδια- αλλά και η κολλητούλα μου, η οποία έχει ήδη κάνει στο γόνατο της, και αρέσκεται να μου ζωγραφίζει καρδούλες στο πρόσωπο μου, όταν αυτό, είναι καλυμμένο από ξυλοκαϊνη!

O γιατρός μου βάζει την κρέμα στο πρόσωπο και η φίλη μου ζωγραφίζει καρδούλες...

O γιατρός μου βάζει την κρέμα στο πρόσωπο και η φίλη μου ζωγραφίζει καρδούλες…

Κάνω την ίδια ερώτηση:
“Τι είναι τα νήματα pdo?”
“Πολυδιοξανόνη!” έρχεται αμέσως η απάντηση του δερματολόγου, Στέφανου Γκουντέλα
“Είναι μια παρασκευασμένη σε εργαστήρια πρωτεΐνη η οποία υδρολύεται εντός 6-8 μηνών σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό και παράγει κολλαγόνο για 1,5 χρόνο. Ακολουθούν αυστηρά τις προδιαγραφές ασφαλείας κατά KFDA, CE και ISO…”

Κατά την διαδικασία, μου δίνουν και μία άλλη καρδούλα κατά του άγχους. Ποιο άγχος? Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια...

Κατά την διαδικασία, μου δίνουν και μία άλλη καρδούλα κατά του άγχους. Ποιο άγχος? Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια…

 

Προειδοποιώ την Δέσποινα πως σε λίγες μόλις ώρες θα πρέπει να βρίσκομαι σε dinner κάπου στην Εκάλη, και πως καλό θα ήταν να μην είμαι πρησμένη ή με μελανιές! Μου υπόσχεται πως η όλη διαδικασία δεν θα κρατήσει πάνω από 20 λεπτά της ώρας, ενώ φεύγοντας από το ιατρείο θα μπορώ να παραβρεθώ όπου κάνω κέφι. “Και κούκλα μάλιστα!” Μου αρέσει…
Η διαδικασία:

Με πολύ λεπτές βελόνες και με χρήση αναισθητικής κρέμας, ο γιατρός τοποθετεί κάτω από το δέρμα μου νήματα PDO. Μπορείς να βάλεις όσα νήματα θέλεις, ή όσα θεωρεί ο γιατρός σου πως χρειάζεσαι, εγώ έβαλα σαράντα…

Πέρσασα από σαράντα νήματα...

Πέρσασα από σαράντα νήματα…

Χρεισιμοποιούμε την πιο λεπτή βελόνα, ενώ το ίδιο το νήμα δεν είναι καν ορατό...

Χρησιμοποιούμε την πιο λεπτή βελόνα, ενώ το ίδιο το νήμα δεν είναι καν ορατό…

7
Στη συνέχεια τα εν λόγω νήματα σχηματίζουν ένα “πλέγμα” κάτω από το δέρμα το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου ή του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Εγώ, αρκούμαι σε νήματα μόνο στο πρόσωπο μιας και αυτό που θέλω να πετύχω είναι παραγωγή καλύτερης ποιότητας και ποσότητας κολλαγόνου.

Ο Στέφανος Γκουντέλας μου βάζει την κρέμα στο πρόσωπο και η φίλη μου ζωγραφίζει καρδούλες...

Ο Στέφανος Γκουτέλας μου βάζει τα νήματα…

Δεν πονάω καθόλου όσο μου τοποθετούν τα νήματα, απεναντίας γελάμε τόσο πολύ μεταξύ μας καθώς αυτοσαρκαζόμαστε, που πιο πολύ ενοχλείται ο γιατρός που τα γέλια μου δεν τον αφήνουν να κάνει την δουλειά του, παρά εγώ με τις βελόνες στο πρόσωπο.

5

Παρεμπιπτόντως, οι βελόνες είναι τόσο λεπτές που είναι αστείο και να αναφέρουμε τον ενδεχόμενο πόνο, ενώ τα νήματα είναι ακόμη πιο λεπτά που με δυσκολία μπορείς να τα διακρίνεις. Ο γιατρός και η Δέσποινα μου λένε αλήθεια, για τα σαράντα νήματα χρειαστήκαμε είκοσι λεπτά ακριβώς…

Η πρώτη μου φωτογραφία αμέσως μετά τα νήματα...

Η πρώτη μου φωτογραφία αμέσως μετά τα νήματα…

Τα πρώτα αποτελέσματα:

Είναι απίστευτο…Με του που σηκώνομαι από την πολυθρόνα της διαδικασίας, βλέπω τις πρώτες διαφορές. Όχι μόνο μπορώ σε λίγη ώρα να βρίσκομαι στο δείπνο που είμαι καλεσμένη, αλλά μπορώ να το κάνω και σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Δεν ξέρω αν είμαι “πιο όμορφη” ή “πιο νέα” και η αλήθεια είναι πως δεν ήρθα για αυτό,  δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με την εμφάνιση μου ούτε με την ηλικία μου…Το δέρμα μου όμως είναι σαφώς πιο φρέσκο, πιο σφριγηλό, το σχήμα του προσώπου μου πιο οριοθετημένο, αν και τα νήματα τοποθετήθηκαν στην κάτω μεριά του προσώπου μου, έως και το βλέμμα μου φαίνεται πιο ξεκούραστο!

Πηγαίντε πάλι στην φωτογραφία "πριν τα νήματα" και βρείτε τις διαφορές!

Πηγαίντε πάλι στην φωτογραφία “πριν τα νήματα” και βρείτε τις διαφορές!

11

Happy!!!

Σε ευχαριστώ Δεσποινάκι!

Σε ευχαριστώ Δεσποινάκι!

Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι πως μετά την τοποθέτηση των νημάτων βελτιώνεται ακόμη περισσότερο η ποιότητα του δέρματος -έτσι υποστηρίζει η Δέσποινα αλλά και όλες οι φίλες και γνωστές που έχουν κάνει-, στις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες βλέπεις έως και τα παραμικρά σημάδια ή διχρωμίες να εξαφανίζονται, ενώ το μέγιστο αποτέλεσμα παρατηρείται στους επόμενους δύο μήνες.

“Γιατί να κάνει κάποια κυρία μεγαλύτερης ηλικίας νήματα και όχι χειρουργικό lifting?” δεν κρατιέται και ρωτάει η μητέρα μου…

“Το lifting αφαιρεί την περίσσια ενός δέρματος το οποίο λόγω της φθοράς του χρόνου έχει μειωθεί η ικανότητα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη χαλάρωση.
Όταν αφαιρεθεί το δέρμα, αυτό που παραμένει συνεχίζει να είναι κακής ποιότητας και με λιγότερα κύτταρα. Τα νήματα δεν αφαιρούν δέρμα, χρησιμοποιεί τους ινοβλάστες στην παραγωγή καλύτερης ποιότητας και ποσότητας κολλαγόνου με αποτέλεσμα το lifting. Επίσης σε κάποια σημεία όπως το διπλοσάγονο, όταν τοποθετηθούν τα νήματα σε βαθύτερα στρώματα μέσα στο λίπος προάγει την Λιπόλυση!”

Φεύγω από το ιατρείο dk medical spot έτοιμη για να συνεχίσω το πρόγραμμα μου...

Φεύγω από το ιατρείο dk medical spot έτοιμη για να συνεχίσω το πρόγραμμα μου…

Μόλις μία ώρα αργότερα. Χωρίς πρηξίματα ή μελανιές, χαρούμενη με το δώρο που έκανα στο πρόσωπο μου, φοράω το πρώτο ρούχο της Συλλογής "The Velvet Collection" fay Bei for Dee You Klio! So happy...

Μόλις μία ώρα αργότερα. Χωρίς πρηξίματα ή μελανιές, χαρούμενη με το δώρο που έκανα στο πρόσωπο μου, φοράω το πρώτο ρούχο της Συλλογής “The Velvet Collection” Fay Bei for See You Klio! So happy…

error: Content is protected !!