ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πασχαλινά δώρα & εκδηλώσεις στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George!

Ετοιμαζόμαστε άλλοι για τις κοντινές άλλοι για τις πιο μακρινές μας εξορμήσεις. Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι μία ανάσα μακριά, τα σχολεία κλείνουν, τα προγράμματα ξεκινούν. Μιας όμως που φέτος το Πάσχα πέφτει τόσο νωρίς, και η Αθήνα έχει να υπερηφανευτεί για μερικές υπέροχες προτάσεις, κάποιες από τις καλύτερες αφορούν τα δύο εμβληματικά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος, την Μεγάλη Βρετανία και το King George

Εστιατόρια
Απολαύστε το εορταστικό τραπέζι, στη καλύτερη τοποθεσία της πόλης και δοκιμάστε τη παραδοσιακή μαγειρίτσα και τα εκλεκτά πασχαλινά εδέσματα του Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George Αστέριου Κουστούδη.

Τo Αναστάσιμo μενού στα εστιατόρια GB Roof Garden, Tudor Hall και Winter Garden περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα, που δένουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Τιμή κατ’ άτομο:
GB Roof Garden Restaurant | € 75
Tudor Hall Restaurant | € 75
Winter Garden City Lounge | € 55

Την Κυριακή του Πάσχα το μαγευτικό GB Roof Garden μεταμορφώνεται σε μία παραδοσιακή αυλή και η γιορτή ξεκινά με καλωσόρισμα δίπλα στη σούβλα με ούζο και μεζεδάκια. Η εμπειρία απογειώνεται με ένα πλούσιο πασχαλινό μπουφέ που περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά κρύα και ζεστά πιάτα.
Τιμή κατ’ άτομο | € 85

Πηροφορίες και κρατήσεις εστιατορίων: 210 3330766

GB Corner Gifts & Flavors
Για τις Πασχαλινές σας αγορές επισκεφθείτε την πιο γνωστή γωνιά της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors, όπου σας περιμένουν υπέροχες ιδέες για δώρα, λαχταριστά γλυκά και σοκολάτες από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher. Σοκολατένια αυγά, παραδοσιακά τσουρέκια και κουλουράκια, σπάνια ποτά, χειροποίητες λαμπάδες, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

error: Content is protected !!