Πάρτι για την Ashley!

30/05/2022 • LIFESTYLE

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αμερικανικής εταιρείας επίπλων ASHLEY στο πολυώροφο κατάστημα της Λ. Κηφισίας. H ASHLEY ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει την εγχώρια αγορά επίπλων όπως έχει κάνει σε όλο τον κόσμο.
Το τετραώροφο κτίριο της Λ. Κηφισίας φόρεσε τα καλά του κι ο οικοδεσπότης Δημήτρης Βιτσαξάκης, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες που θαύμασαν από κοντά τις προτάσεις της διεθνούς φίρμας ASHLEY που το 2005 είχε αναδειχθεί Νο1 εταιρία κατασκευής επίπλων στον κόσμο.

Ο CEO της ASHLEYHOMESTORE Δημήτρης Βιτσαξάκης και η σύζυγό του Κρίστυ Τζωρτζάκη ανάμεσα στις Γωγώ Αυγερινοπούλου, Κατερίνα Γκαγκάκη και Μαίρη Αυγερινοπούλου

Τίμησε με την παρουσία της η Μιμή Ντενίση

Ο αμερικάνικος κολοσσός, δίνει την ευκαιρία να φτιάξουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν, με εξαιρετικές προτάσεις , που συνδυάζουν μοναδικά το design με την ποιότητα.
Τα έπιπλα της ASHLEY πωλούνται σε περισσότερα από 20.000 καταστήματα σε 123 χώρες, ενώ έχει πάνω από 800 καταστήματα λιανικής πώλησης στον κόσμο. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως εταιρεία-κολοσσός στην αγορά του επίπλου.

O Αντώνης Λουδάρος με τον Digital Marketing Manager της ASHLEY HOMESTORE, Γιώργο Λαμπράκη

Τζένη Μπότση και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Φαίη Μπέη

Γωγώ Αυγερινοπούλου, Ηλέκτρα Καλούδη

Η Σίσσυ Φιδά, με τον CEO της ASHLEYHOMESTORE Δημήτρη Βιτσαξάκη και τον Digital Marketing Manager της ASHLEY HOMESTORE, Γιώργο Λαμπράκη.

Ναταλία Δραγούμη, Δραγούμη, Κατερίνα Γερονικολού

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Κική Τσόλκα και Μαργαρίτα Μάτσα με τον CEO της ASHLEYHOMESTORE Δημήτρη Βιτσαξάκη με την σύζυγό του Κρίστυ Τζωρτζάκη

Το event των εγκαινίων, εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο πάρτι, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Ούτε η ξαφνική μπόρα δεν χάλασε τη διάθεση κανενός καθώς όλα ήταν άριστα οργανωμένα από τους ανθρώπους της ASHLEY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons