ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας, και κερδίστε την φωτογράφιση της βάφτισης του παιδιού σας!

Η ανταπόκριση σας στον διαγωνισμό μας για το Κουτί και την Λαμπάδα της βάφτισης που ολοκληρώθηκε μόλις χθες, ήταν μοναδική. Ωραία όλα τα δώρα των διαγωνισμών, αλλά όταν πρόκειται για κάτι τόσο ουσιαστικό, τρυφερό και ανεκτίμητο, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος!

Έτσι, σκέφτηκα ένα αντίστοιχης σημασίας δώρο, και μιας και διανύουμε τον μήνα που διοργανώνονται οι περισσότερες βαφτίσεις της χρονιάς, ζήτησα από την καλύτερη φωτογράφο στον τομέα της, στην Τσελίνα Τσέλιου, να χαρίσει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Fay’s Control, την φωτογράφιση της βάφτισης του παιδιού του!
Και ναι, η φωτογράφος του Fay’s Control και κόρη του πολυβραβευμένου φωτογράφου Κώστα Τσέλιου, Τσελίνα, δέχθηκε με μεγάλη χαρά!

12
Η Τσελίνα Τσέλιου, μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη 25χρονη πορεία στον χώρο των περιοδικών, ξεχώρισε με την τρυφερότητα και με το μοναδικό αφαιρετικό στιλ του φακού της. Ο γάμος, η βάφτιση και η οικογενειακή φωτογράφιση αποτελούν την αγαπημένη θεματολογία της, και εκατό περίπου χαμόγελα μωρών απαθανατίζονται μοναδικά κάθε χρόνο από τον μαγικό φακό της!

cover4

Οι όροι του διαγωνισμού μας είναι απλοί: Γράψτε μας κάτω από αυτό το κείμενο το όνομα και την ημερομηνία της βάφτισης σας, κάντε “like” & “share” στην σελίδα Tselina Tseliou Photographer  στο facebook, και την Τετάρτη 28 Μαΐου, θα ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου τυχερού!

Καλή επιτυχία!!!! xxx

error: Content is protected !!