ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παρουσίαση του βιβλίου της Τάνιας Βλαδένη «Το δέρμα που κατοικούμε και ομορφοθεραπείες»

Εν μέσω πανδημίας μέσα από το βιβλίο της για την ομορφιά μία γιατρός μας υπενθυμίζει τα όσα προσφέρουν χαρά στη ζωή. Η τέχνη διδάσκει τις μεγάλες κοινωνικές, ηθικές και αισθητικές αξίες, είναι αυτή που κρατά με τον τρόπο της ζωντανές την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, και τη μέριμνα για τον πλησίον, τη συμμετοχή στα κοινά, την κοινωνική προστασία αλλά και την ελπίδα για έναν κόσμο που θα γίνεται ολοένα καλύτερος. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, ενώ η ανθρωπότητα πλήττεται από μία παγκόσμια πανδημία, την πρώτη του 21ου αιώνα, οι γιατροί περισσότερο από όλους, καλούνται επιτακτικά, σήμερα και όχι αύριο, να εκπληρώσουν το χρέος τους στον Ιπποκράτη και να ανταπεξέλθουν στην ηθική και πνευματική τους υποχρέωση στηρίζοντας αποφασιστικά ακόμη και τον πολιτισμό, καθώς και κάθε ασθενή, επώνυμο ή μη. Ένα βιβλίο λοιπόν για την ομορφιά που τόσο την έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΚΚΑΣ, ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ

ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη και το βιβλίο παρουσίασαν οι: Καθηγητής Δερματολογίας κ. Δημήτρης Ρηγόπουλος, Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Πολίτης, Ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής κ. Παύλος Σακκάς.

ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΛΙΒΑΝΗ

ΒΑΣΩ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, ΝΤΟΡΙΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΓΙΩΤΑ ΛΙΒΑΝΗ

ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ, ΑΝΝΑ ΜΑΝΤΑ

ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ

It’s good to know: Η δερµατολόγος ∆ρ Τάνια Βλαδένη γεννήθηκε στο Σιδηρόκαστρο. Eίναι ∆ιευθύντρια της Πανεπιστηµιακής Κλινικής του Νοσοκοµείου «Ανδρέας Συγγρός» Αθηνών και ∆ιδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Ph.D. και M.Sc. Επίσης είναι διακεκριµένη ζωγράφος, µε συμμετοχή από το 1985 σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!