Παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη» από τον Δρ. Στέφανο Χανδακά και την Δρ. Μαρία Ψωμά!

08/06/2022 • LIFESTYLE

Mε μεγάλη επιτυχία και με αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, παρουσιάσθηκε το βιβλίο του γυναικολόγου δόκτωρ Στέφανου Χανδακά και της ιατρού-βιοπαθολόγου δόκτωρ Μαρίας Ψωμά από τις Εκδόσεις Φερενίκη. Στον κατάμεστο δεύτερο όροφο του Μουσείου Μπενάκη, με θέα τον Εθνικό Κήπο, οι παριστάμενοι μοιράσθηκαν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας των δύο κορυφαίων επιστημόνων για την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής μίας γυναίκας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, δόκτωρ Αλέξης Κελέκης, ενώ υποστηρικτής της εκδόσεως είναι η εταιρία Καραμολέγκος.

Η Δρ. Μαρία Ψωμά, ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς και ο Χρήστος Ζαμπούνης στην παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη» που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου, στο Μουσείο Μπενάκη.

Τα πνευματικά δικαιώματα των συγγραφέων θα διατεθούν για να υποστηρίξουν έρευνα που αφορά στη γονιμότητα και υπογονιμότητα από την Ερευνητική ομάδα «Φυσιολογίας Αναπαραγωγής και Κλινικής Εμβρυολογίας» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons