ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η παρουσίαση του Suite Home Escape private club The Century του Λονδίνου

Εν μέσω της πολυσυζητημένης εβδομάδας του World Travel Market στο Λονδίνο, έλαβε χώρα μία πολύ επιτυχημένη τουριστική εκδήλωση, στη Μεγάλη Βρετανία. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη συγγραφή του βιβλίου Suite Home Escape της κυρίας Τόνιας Βασιλοπούλου – Τσαούση. Η κυρία Σοφία Κωνσταντοπούλου όπου και επιμελήθηκε την οργάνωση, καλωσόρισε περίπου 100 επιχειρηματίες, δημοσιογραφους και τουριστικούς ανταποκριτές στο private club The Century στο Λονδίνο. Το άνοιγμα της παρουσίασης του βιβλίου έγινε από τη κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η υψηλή αισθητική της κυρίας Βασιλοπούλου σε συνδυασμό με την αγγλική έκδοση της Fereniki Publications, αποτέλεσαν ένα διαχρονικό αποτέλεσμα που θα εμπνευσει ταξιδώτες και μη για τις επόμενες αποδράσεις τους. Με αφετηρία το προσωπικό της blog Suite Home Escape και με σημείο αναφοράς τα ταξίδια της, η Τόνια Βασιλοπούλου-Τσαούση δημιούργησε ένα λεύκωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε μια προσπάθεια να ταξιδέψει τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα του κόσμου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ

ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ

ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΤΖΙΡΑΚΗΣ, ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

DARYA HAITOGLOU, ALEXANDRA CADENAS

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΑΙΜΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗ

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΤΣΗ

TATIANA GOUNARIS EPISSINA, ELIAS GOUNARIS

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΗΦΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΔΑΝΑΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Elpida Youth, της νεοσύστατης επιτροπή που λειτουργεί στο πλαίσιο του συλλόγου Ελπίδα. Στόχος του Elpida Youth είναι η ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ελπίδα, καθώς και την ενεργή συμμετοχή νέων ανθρώπων στο έργο του Συλλόγου Ελπίδα.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!