Η Park House “Εscapes” Collection S/S 16’, στο The Pop Up Project II!

01/06/2016 • GET

Η συλλογή S/S 16’ της Park House μας μεταφέρει σε ποικίλα τοπία, σε μοναδικούς προορισμούς, σε «μυστικά» σημεία της Ελλάδας που αγαπάμε και θέλουμε να επιστρέφουμε πάντα σ’ αυτά…
Κάθε τσάντα είναι ένας προορισμός, μια απόδραση… και ταυτόχρονα αντανακλά όλες τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στις εξορμήσεις μας από το Ιόνιο στο Αιγαίο, από την Αθήνα στην Πελοπόννησο και σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Κάθε τσάντα μπορεί να γίνει εύκολα και αβίαστα ο συνοδοιπόρος μας σε κάθε εξόρμηση και να προσφέρει πρακτικότητα και άνεση.

2

3
Στην καλοκαιρινή συλλογή της Park House η πολυτέλεια δεν φωνάζει, δεν είναι flashy. Έχει σοφιστικέ στοιχεία και δείχνει την ποιότητα της με «ήσυχο» και εύστοχο τρόπο. Τα χρώματα της παλέτας είναι τα σταθερά Park House χρώματα – το γκρι, το μαύρο και το taupe-, ενώ προστίθενται κάποιες γήινες, «ελληνικές» αποχρώσεις: το λαδί της ελιάς, το μπλε του ελληνικού ουρανού και το λευκό των Κυκλάδων.

21
Ο καμβάς είναι το νέο υλικό το οποίο συνδυάζεται με δέρμα. Η απέριττη αίσθηση του καμβά ενώνεται με τη στιβαρότητα του δέρματος και μαζί δίνουν ένα ετερόκλιτο και δημιουργικό αποτέλεσμα.

_JY9A7882
Η Park House είναι ένα brand με δερμάτινες τσάντες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από Έλληνες τεχνίτες. Είναι διαχρονικές, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και απευθύνονται σε σύγχρονες γυναίκες όλων των ηλικιών. Κάθε είδος της Park House μετουσιώνει την έννοια του cool luxury και του timeless minimal chic με τον πλέον εύστοχο τρόπο. Εδώ το fashion item είναι προϊόν σκέψης και κομψότητας που δεν αφορά μια σεζόν, αλλά μια ζωή…

14

15

7
Όλες οι συλλογές της Park House δίνουν έμφαση στην εργονομία και την πρακτικότητα: τα μεγέθη και τα σχήματα είναι εύκολα και προσαρμόζονται στην καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας, το βάρος τους είναι απαραίτητα ελαφρύ προκειμένου να προσφέρουν άνεση, ενώ το εσωτερικό τους εξασφαλίζει χώρο για όλα τα απαραίτητα.

18

19
Η χρωματική παλέτα κινείται πάντα σε γήινους τόνους. Δεν λείπει από καμία συλλογή το γκρι, το μαύρο και το μπεζ, που είναι και τα βασικά χρώματα του brand. Όσο για τις έντονες αντιθέσεις που δημιουργούνται μέσα από τις λεπτομέρειες, υπάρχουν για να δίνουν μια ζωηρή νότα και για να μας εκπλήσσουν ευχάριστα…

 Φαίδρα Κατσάμπα και Γιασεμή Πέρου

Φαίδρα Κατσάμπα και Γιασεμή Πέρου

Οι εμπνεύστριες και ιδιοκτήτριες του brand, Φαίδρα Κατσάμπα και Γιασεμή Πέρου, είχαν πάντα ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα και το στυλ. Η βασική επιθυμία τους πριν τη δημιουργία της Park House ήταν να φτιάξουν τις τσάντες που οι ίδιες θα θέλανε να κρατάνε. Έχοντας “γερές βάσεις” -η Φαίδρα είναι ενδυματολόγος και η Γιασεμή αρχιτέκτονας-, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργούν στην Ελλάδα, τσάντες από καλό Ιταλικό δέρμα, τσάντες με στυλ και έξυπνο σχεδιασμό, τσάντες που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Love them!

Love them!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Park House θα την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons