Παρίσι: Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην βράβευση του συγγραφέα Metin Arditi

25/10/2018 • PEOPLE

Στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές, στο Υπουργείο Πολιτισμού της Γαλλίας, στο Παρίσι, προς τιμήν του διάσημου συγγραφέα κυρίου Metin Arditi, παρευρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Στην εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» σημαντικοί εκπρόσωποι του πνεύματος και των γραμμάτων από ολόκληρο τον κόσμο, ο Metin Arditi τιμήθηκε με το «Παράσημο των Γραμμάτων και των Τεχνών» της Γαλλικής Δημοκρατίας από τον Γάλλο Υπουργό Πολιτισμού κύριο Franck Riester.
Ο Γάλλος Υπουργός Πολιτισμού κατά την απονομή του Παρασήμου στον κύριο Arditi έκανε μία εκτενή αναφορά στη ζωή και το έργο του διάσημου συγγραφέα, σημειώνοντας ότι «ολόκληρη η ζωή του Metin Arditi είναι ένα μεγάλο ταξίδι όπου μπερδεύονται και εμπλουτίζονται οι πολιτισμοί».

Ηλιάνα Arditi, Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη, Metin Arditi και ο Γάλλος δημοσιογράφος Michel Field

O Metin Arditi με την Πρώην Υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας Françoise Nyssen

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Βαρδινογιάννη και ο κύριος Arditi συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας και εκτίμησης, ενώ συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της UNESCO καθώς, όπως και η κυρία Βαρδινογιάννη, και ο κύριος Arditi έχει επίσης αναγορευθεί Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO για την προσφορά του στον πολιτισμό και την προσέγγιση των λαών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons