ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Parentology”: Τips for effective Parenting!

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το 1ο Open Day της Life Clinic Group, με μία πρώτη γνωριμία με την Τζίνα Γ. Θανοπούλου, EDM, MA , Harvard, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Επιστημονική συνεργάτης Υπεύθυνση Τμήματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας-Life Clinic Group, που  παρουσίασε το πρόγραμμα “Parentology”.

Νάνσυ Μαλλέρου, Τζίνα Θανοπούλου

Νάνσυ Μαλλέρου, Τζίνα Θανοπούλου

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για την δημιουργία καλύτερων οικογενειακών σχέσεων, σχεδιασμένο για να εμπνεύσει τους γονείς να είναι πιο αποτελεσματικοί στον ρόλο τους, και ταυτόχρονα να μεγαλώσουν πιο ευτυχισμένα και ισορροπημένα παιδιά. Στην πρώτη χθεσινή συνάντηση αναλύθηκαν θέματα όπως: Η ψυχο-κοινωνική προσαρμογή των παιδιών στις αλλαγές και στα στρεσογόνα γεγονότα, οι σχέσεις, οι μαθησιακές δυσκολίες, η εφηβεία, το κτίσιμο του EQ & IQ των παιδιών, ενώ ο ΚύκλοςParentology” θα ολοκληρωθεί σε έξι εβδομαδιαίες συναντήσεις των 2 ωρών ξεκινώντας στις 10/2, 17/2, 24/2, 2/3, 9/3 & 16/3!

Τζίνα Θανοπούλου

Τζίνα Θανοπούλου

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, η Τζίνα Θανοπούλου σας περιμένει με το επίκαιρο θέμα: “Ψυχολογική & Κοινωνική Προσαρμογή των Παιδιών στις Αλλαγές”. Γίνετε μέλος μίας ομάδας με 35 ευρώ την εβδομάδα ή 30 ευρώ την εβδομάδα αν κρατήσετε θέση για όλες τις συναντήσεις.

 ginagcounseling.com

error: Content is protected !!