Το Papasotiriou Airport στο The Pop Up Project II! Because…It’s Chic to be Greek!

01/06/2016 • GET

To Papasotiriou Artpoint ιδρύθηκε το 2010 από την Αλεξάνδρα Παπασωτηρίου, και βρίσκεται στο κέντρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο επίπεδο των αναχωρήσεων, στην ζώνη της ελευθέρας πρόσβασης.

Το Papasotiriou Artpoint αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά στην συλλογή αντιγράφων & κοσμημάτων που φέρει, εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελληνική Τέχνη.

ok artpoint store pic

Η φιλοσοφία του Papasotiriou Artpoint, είναι να προσφέρει αντικείμενα υψηλής αισθητικής, που σχετίζονται με την ιστορία και τον πολιτισμό μας, ώστε να προβάλλει το Ελληνικό πνεύμα. Η συλλογή κοσμημάτων του Artpoint προέρχεται τόσο από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες με σημαντική παρουσία και προσφορά στο χώρο, όσο και από νέους ταλαντούχους, πρωτοπόρους και ευφάνταστους δημιουργούς.

ok artpoint 3 pic

Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι  μια  ποιοτική Ελληνική δημιουργία αποτελεί ένα μοναδικό και διαχρονικό δώρο για κάθε περίσταση, στόχος μας είναι κάθε επισκέπτης να  αγοράσει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής  που θα αποτελέσουν ενθύμια συναισθηματικής αξίας και ξεχωριστά αναμνηστικά  από την Ελλάδα.

artpoint 1 pic

Κάντε έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα κόσμημα «κλεμμένο» από την Αρχαία Ελλάδα!

ok artpoint 5 pic

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Papasotiriou Airport θα την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Σύντομα θα μας βρείτε και online!

Papasotiriou Artpoint: “Take a memory of Greece with you!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons