ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάμε Θεοδωρίδου-Θεοφάνους σήμερα το μεσημέρι?

Η πρώτη τους νύχτα στο ΦΩΣ ήταν μοναδικη! Όπως και όσες ακολούθησαν…Εγώ βέβαια, μόνο στην πρώτη τους πήγα, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα talk of the town…Και μου άρεσε -εκτός όλων των άλλων- που το πρόγραμμα ξεκινούσε στις 9.00′ το βράδυ. Κοιμίζεις παιδιά, πας να ακούσεις την “Κόκκινη Γραμμή”, να απολαύσεις τον Θεοφάνους στο πιάνο, στη 1 το πολύ, είσαι σπιτάκι σου…

NEW

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Μαζί τους ο υπέροχος Παντελής Καναράκης, ο οποίος έδωσε τη δική του χιουμοριστική πινελιά με τα εύστοχα κείμενα του και την υποκριτική του ικανότητα.

IMG_3319

Επίσης μια ομάδα νέων ταλαντούχων παιδιών όπως ο Άκης Δείξιμος, η Ανδρομάχη, ο Φώτης Παπαζήσης και η Βάλια Σωμαράκη τραγουδούν  όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους αλλά και άλλων δημιουργών.

Aπό το βράδυ της πρεμιέρας...

Aπό το βράδυ της πρεμιέρας…

Πως μου ήρθε τώρα αυτό, μιας και εγκαίνια του πολυαναμενόμενου σχήματος ήταν την Δευτέρα στις 20 Οκτωβρίου, όπου πήγαμε γυναικοπαρέα όλες μαζί αμέσως μετά τη φωταγώγηση της Στοάς Σπυρομήλιου; Γιατί είναι μία πρόταση για τα μεσημέρια της Κυριακής!

Όπου κάθε Κυριακή, το “Φως” θα είναι όντως αληθινό, μιας και το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 3.30′ το μεσημέρι!!!!

Το ΦΩΣ θα ανάβει φέτος κάθε Σάββατο στις 11.00 μ.μ., Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μμ. και  κάθε
Δευτέρα στις 9.00 μμ.

Καλό….xxx

error: Content is protected !!