Παγωτό με άρωμα Πάσχα!

11/04/2017 • GET, IT'S CHIC TO BE GREEK

Πασχαλινό τραπέζι, στιγμές ιδιαίτερες για τη ελληνική παράδοση. Οικογένεια φίλοι, άρωμα άνοιξης άρωμα μυστηρίου, κατάνυξη…

Το ελληνικό παγωτό Kayak που πρώτο αφουγκράστηκε την Ελλάδα και τις παραδόσεις της, τα αρώματα και τις αναμνήσεις μας, τις ρίζες και τις παιδικές μας γεύσεις και τις έκανε παγωτό.

Άρωμα φρεσκοψημένου τσουρεκιού, μυρωδιές από μαστίχα, μαχλέπι και βανίλια που θυμίζουν Πάσχα και όλα αυτά μέσα σε ένα παγωτό!

Καϊμάκι Τσουρέκι…. Τραγανά κομμάτια τσουρεκιού πασπαλισμένα με αρωματικό  φίνο μείγμα μυρωδικών, βυθισμένα σε μια εξαίσια, πλούσια και γεμάτη γεύση κρέμας, το παγωτό Τσουρέκι της Kayak θα σας παρασύρει σε ένα ατελείωτο ταξίδι.  ‘Ζυμωμένο’ με τα πιο αγνά υλικά και με τη σπιτική φροντίδα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα Kayak, το παγωτό Τσουρέκι  δεν θα πρέπει να λείψει από κανένα γιορτινό τραπέζι φέτος το Πάσχα.

Επιλέγοντας τις πιο εκλεκτές και σπάνιες γεύσεις προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα, η Kayak εμπνέεται από την  παράδοση της Λαμπρής, δημιουργώντας κάτι ειδικά για τις μαγικές αυτές μέρες του χρόνου!

Αλλά δεν σταματάει εκεί…

Από τους Πασχαλινούς πειρασμούς της Kayak δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν τα σοκολατένια Πασχαλινά αυγάκαι το απολαυστικό τσουρέκι σοκολάτας…

Απολαύστε τα στο Kayak all day lounge cafe της Γλυφάδας!

Ι.Μεταξά 24-26 & Ζησιμοπούλου 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons