Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε!

25/04/2014 • GO, MAKE

Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στις 29 Απριλίου, για 5η συνεχόμενη χρονιά, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και γιορτάζουμε την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980. Της ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής ετοιμάζουμε μια μεγάλη γιορτή στο Allou! Fun Park, τo Σάββατο 26 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, με κέφι, και άφθονο παιχνίδι.

World Wish Day poster

Την Τετάρτη 29 Απριλίου, όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε-Wear Blue&Share, κοινοποιώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter με #makeawishgreece και #worldwishday.

World Wish Day poster b

Συγκριμένα στις 26 Απριλίου:

Στην Αθήνα, στο Allou! Fun Park

Ένας τοίχος Ευχών, θα βρίσκεται στο Allou! Fun Park, στον οποίο ο καθένας θα μπορεί να γράφει τη δική του Ευχή – “Μοιράσου τη δική σου Ευχή”.

1€ από την πώληση κάθε Allou! Day Pass και Kidom Family Pass θα δοθεί στον Οργανισμό.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο πρέσβης του Οργανισμού, θα είναι παρόν και θα υποδέχεται τον κόσμο εκπροσωπώντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), όπως κάνει πάντα με τη μοναδική ευαισθησία που τον διακρίνει.
Το StarFlyer, το πιο ψηλό παιχνίδι του Allou! Fun Park θα φωτιστεί με φως στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σηματοδοτώντας έτσι και το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Θα πραγματοποιείται ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης και μουσική κάλυψη από τον Easy 97,2 ο οποίος είναι υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Διάσημοι από τον χώρο της τέχνης, που στηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και που πάντοτε είναι στο πλευρό των παιδιών ευχής, θα βρίσκονται μαζί μας και θα σας περιμένουν να μοιραστείτε μαζί τους την Ευχή σας και την αγάπη σας για το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Οι Salsa Sinners θα παρασύρουν και θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χορευτικό ταξίδι υπό τους ήχους της salsa.

Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού μας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.

Wear Blue & Share campaign

Στις 27 Απριλίου
Στην Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο

Ο Λευκός Πύργος, μετά τη δύση του ηλίου, θα ντυθεί με φως στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά που μάς χρειάζονται.

Σχολές χορού της πόλης, θα συμμετέχουν με διάφορα χορευτικά δρώμενα όπως salsa, hiphop και Zumba παραδίδοντας μαθήματα και χορεύοντας με όλο τον κόσμο.
Happenings για μικρούς και μεγάλους, με διάφορους κλόουν, facepainting, μπαλονοκατασκευές, μουσική κ.α. θα πραγματοποιηθούν για μικρούς και μεγάλους.

Ενώ, στις 29 Απριλίου

Όλη η Ελλάδα ντύνεται στα μπλε! Wear Blue&Share δίνει την αφορμή όλος ο κόσμος να τραβήξει μια φωτογραφία, να την ανεβάσει στην σελίδα του στο Facebook&Twitter και να το κοινοποιήσει με #makeawishgreece και #worldwishday.

Και ο Εasy 97,2 ντύνεται στα μπλε και προωθεί την καμπάνια Wear Blue&Share μέσω των εκπομπών του προσκαλώντας όλους τους ακροατές του να συμμετάσχουν.
Συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών και μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας Ευχή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons