ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Mήνυμα Χαράς & Ελπίδας έστειλε ο «Mπλε» περίπατος αγάπης!

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής στέλνοντας ένα μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας διοργανώνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά τον Περίπατο Ευχών, στους δρόμους της Αθήνας, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου! Φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές του Οργανισμού ντύθηκαν στα μπλε και περπάτησαν από το Θησείο έως και την Πύλη Αδριανού, που φωτίστηκε συμβολικά με μπλε χρώμα, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση αλλά και αισιοδοξία τους πρόποδες της Ακρόπολης.

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Για πρώτη χρονιά φέτος βρέθηκαν και τα 12 παιδιά Ευχής με φωτογραφίες από τη μέρα της Ευχής τους, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας προς τα παιδιά που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους! Με την παρουσία τους τίμησαν τον περίπατο η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά και η Έλλη Κοκκίνου.

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Η ΠΥΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΕ

It’s good to know: Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.700 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!