ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Packing (again) for my next trip!

Δύο μόλις ημέρες από την επιστροφή μου από την Μαδρίτη και άλλες δύο πριν φύγω για ένα τετραήμερο στην Κωνσταντινούπολη, με δύο βαλίτσες αραδιασμένες στη είσοδο ακόμα του σπιτιού μου από το προπερασμένο Σαββατοκύριακο στην Βαρκελώνη, να αναζητούν την προσοχή μου για την τακτοποίηση τους και εγώ να τους γυρνάω (επιδεικτικά) την πλάτη, συνειδητοποιώ πως -κοίτα να δεις- πιο συχνά κινούμαι με τα ταλαιπωρημένα sac de voyage μου, παρά με τα βραδινά clutch μου!
Τα ταξίδια μας χαρίζουν ανεκτίμητες εμπειρίες και ατελείωτα μαθήματα, τα συχνά ταξίδια μας μαθαίνουν ακόμα περισσότερα για την σχέση μας με τις βαλίτσες μας και τα dos & don ts των χειραποσκευών μας.
Come on, μεταξύ μας μιλάμε, δεν περιμένετε από εδώ να μιλήσουμε για την σχέση μας με την βαλίτσα μας, όμως το ξέρετε, και το ξέρουμε πως οι ταξιδιωτικές αποσκευές μας πρέπει να είναι καλές. Πολύ καλές. Για χίλιους και δύο λόγους, τους οποίους όλοι τους γνωρίζουμε. Και το ξέρετε και το ξέρουμε όλοι, πως όταν μιλάμε για τις καλύτερες βαλίτσες, μιλάμε πάντα και μόνο για τις Samsonite.
Στο κατάστημα της οποίας, στον πρώτο όροφο του Golden Hall , βρέθηκα χθες το μεσημέρι, προς αναζήτηση της καλύτερης και κομψότερης και πιο βολικής αλλά και ανθεκτικής βαλίτσας ever.

Packing (again) for my next trip!

Follow me…

Συνήθως βλέπουμε όλη την συλλογή για να καταλήξουμε στην “αγαπημένη” μας. Ε, εγώ, ξεκινάω από το τέλος. Αυτή η σειρά της Samsonite είναι η πολύ πολύ αγαπημένη μου!

Με άξονα το κομψό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του οίκου Samsonite,η νέα boutique φιλοξενεί συλλογές που εξυπηρετούν τις ανάγκες για ταξίδια, διασκέδαση αλλά και επαγγελματική χρήση αφού απευθύνεται σε ανθρώπους που μετακινούνται συνέχεια και επιθυμούν ν’ ανακαλύψουν τον κόσμο!

I followed my heart and it let me to the airport…

So much world, so little time…

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει μαζί του αυτές τις αποσκευές της Samsonite, στα αεροδρόμια του κόσμου; Όχι, ποιος?

Η Samsonite, έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση στο σχεδιασμό βαλίτσας μέσα από εμπειρία χρόνων, συνεχίζει να παραμένει στη κορυφή, εμπλουτίζοντας τις συλλογές της συνεχώς με προσανατολισμό τις ανάγκες του καταναλωτή, παρέχοντάς του έτσι, λύσεις, σε καθημερινό επίπεδο. Από μικρά trolley μέχρι μεγάλες αποσκευές για ταξίδια παντώς τύπου, αποτελεί εγγύηση και εξασφαλισμένη ποιότητα για κάθε ταξιδιώτη που την εμπιστεύεται και την προτιμάει όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορεί στο μυαλό και στη συνείδηση όλων μας το brand Samsonite να είναι συνδεδεμένο με travel & luggage, όμως δείτε αυτή την τσάντα. Όχι, δείτε τη!!!!

Ναι, αυτή θέλω!!!

Κοίτα τώρα που για βαλίτσα ήρθα, με handbag θα φύγω…

Make memories all over the world

Travel is my therapy

Worth every mile!!!! ✈✈

error: Content is protected !!