Το π kosmima – Penelope Kallirosi Jewellery στο The Pop Up Project II!

23/05/2016 • GET

Η Πηνελόπη Καλλιρώση σπούδασε jewellery design στο περίφημο Central Saint Martins College, στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αφοσιώθηκε στο σχέδιο και την κατασκευή κοσμημάτων και δημιούργησε το label π kosmima, με έδρα το εργαστήριο της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

kallirosi_2

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, τη γεωμετρία, τη γραφιστική και το design, έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό αριθμό συλλογών με ξεχωριστό χαρακτήρα από ασήμι, χρυσό, τιτάνιο και ημιπολύτιμους λίθους.

Συμμετέχοντας στο “The Pop Up Project: Me geia” τον Ιούνιο του 2016, η Πηνελόπη παρουσιάζει τις συλλογές:

Ghosted gems εμπνευσμένη από τον τρόπο κοπής πολύτιμων λίθων, υπογράφει μια σειρά απο μίνιμαλ, μοντέρνα και τρισδιάστατα κοσμήματα για αυτούς που αγαπούν το ανεπιτήδευτο σοφιστικέ στυλ.

kallirosi_1

Tags η unisex συλλογή που μας προσκαλλεί σε ένα παιχνίδι με λέξεις. Από χρυσό, ασήμι και τιτάνιο σε διάφορα μεγέθη, τα tags κρύβουν το προσωπικό μήνυμα του ιδιοκτήτη τους και μπορούν να φορεθούν το καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί.

kallirosi_5

Ολοκληρωμένες τις Συλλογές π kosmima μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!’, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Πηνελόπη Καλλιρώση
Θησεως 11, Αθηνα 105 62 | Τ: 6937246117

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons