Όταν το Έκκριμα του Σαλιγκαριού Συμβάλλει και στην Αντιμετώπιση της Ροδόχρου Ακμής!

26/11/2019 • GET, MAKE

Έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν μέσα από αυτές τις σελίδες για το έκκριμα σαλιγκαριού, ενώ έχουμε μιλήσει άλλες τόσες με τις φίλες μας για το πρόβλημα της ροδόχου ακμής. Πολύς ο λόγος για το έκκριμα του σαλιγκαριού και πολύς ο λόγος και για την ροδόχρου ακμή, η οποία πλέον -ναι, εδώ ξεκινάνε τα καλά νέα- μπορεί να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Λοιπόν, άκου, οι έρευνες για το έκκριμα του σαλιγκαριού πληθαίνουν συνεχώς. Οι επίσημες ιατρικές μελέτες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, με κλινικές δοκιμές σε μεγάλο αριθμό γυναικών, έχουν εξάγει εντυπωσιακά συμπεράσματα, για την  ευεργετική δράση που έχει το έκκριμα του σαλιγκαριού στην επιδερμίδα. Και τώρα, μία καινούρια ευρεσιτεχνία  για τη ροδόχρου ακμή που κατατέθηκε στις ΗΠΑ, έρχεται να αποδείξει αυτό που προηγούμενες ιατρικές μελέτες έχουν ήδη συμπεράνει.
Η ευρεσιτεχνία αυτή, η οποία κατοχυρώθηκε από τον Χιλιανό Moreno Gonzalez στην Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ και φέρει τον τίτλο «Φαρμακευτική Σύνθεση για την Πρόληψη, Αντιμετώπιση και Θεραπεία της Ροδόχρου Ακμής, Αποτελούμενη από Έκκριμα Σαλιγκαριού, Χαμομήλι και Πρόπολη».

Τα νέα: ή Ευρωπαϊκή νομοθεσία ορίζει ότι στην αναγραφή των συστατικών ενός καλλυντικού, πρώτο πρέπει να γράφεται αυτό που έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μέσα στο προϊόν. Το σημαντικό πλεονέκτημα της CALLISTO είναι ότι το πρώτο συστατικό στον ορό της είναι το έκκριμα του σαλιγκαριού. Εδώ έχουμε πραγματικά ένα εκπληκτικό προϊόν!
Και μπορεί τα υπόλοιπα προϊόντα της Callisto να μην έχουν πρώτο συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριού, όμως έχουν ίσως και 7πλάσια ποσότητα εκκρίματος από άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Η ροδόχρους ακμή ή ροζάκια (rosacea) είναι μια σπάνια, χρόνια, φλεγμονώδης δερματική πάθηση. Χαρακτηρίζεται από ερυθρότητα στο πρόσωπο, η οποία παρουσιάζει περιόδους ύφεσης και επιδείνωσης. Σε προχωρημένο στάδιο εμφανίζει συμπτώματα, όπως ημιμόνιμη ερυθρότητα, ευρυαγγείες, βλατίδες, φλυκταινώδη εξανθήματα, κόκκινα μάτια, καύσο, κνησμό κλπ.
Συνήθως την παρουσιάζουν γυναίκες, αλλά όταν εμφανισθεί σε άνδρα τα συμπτώματα είναι πιο πολλά, ενώ εμφανίζεται πιο συχνά σε ανθρώπους ηλικίας 30 έως 40 ετών, αλλά σε ηλικίες από 40 έως 50 εκδηλώνεται πιο επιθετικά.

Τα προϊόντα της Callisto είναι υποαλλεργικά, και ελεγμένα δερματολογικά σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Συνήθως έχει μακρά διάρκεια, μπορεί να βελτιωθεί κάποια στιγμή, αλλά στη συνέχεια επιδεινώνεται αρκετά, εάν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Τη στιγμή που προς το παρόν δεν υφίσταται αποτελεσματική θεραπεία, σκοπός μας πρέπει να είναι ο έλεγχός της, ώστε να κάνουμε την επιδερμίδα να εμφανίζει όσο το δυνατόν λιγότερα συμπτώματα.

“Έχοντας ροδόχρου νόσο, διαπίστωσα άμεσα απαλότητα στην επιδερμίδα, μείωση της ερυθρότητας. Μετά από μία βδομάδα έχω άριστα αποτελέσματα και αίσθησης στο πρόσωπο και εμφάνισης” είναι ένα από τα σχόλια γυναίκας που αντιμετώπισε το πρόβλημα της ροδόχρου ακμής με τα προϊόντα της Callisto

Ο Moreno Gonzalez, ο οποίος κατέθεσε την ευρεσιτεχνία, για αρκετά χρόνια, ανέπτυσσε καλλυντικά προϊόντα, με βάση το έκκριμα του σαλιγκαριού. Με την εμπειρία των ετών διαπίστωσε ότι το έκκριμα του σαλιγκαριού, εκτός από τις καλλυντικές του ιδιότητες, διαθέτει και θεραπευτικές, αναγεννητικές, ανοσοκατασταλτικές  και αντισηπτικές ιδιότητες. Ειδικά όταν είδε τα αποτελέσματα των καλλυντικών σε κάποιους ανθρώπους που είχαν ροδόχρου ακμή, αποφάσισε να παρασκευάσει και θεραπευτικά προϊόντα για την πάθηση αυτή.
Παρασκεύασε λοιπόν δοκιμαστικές φαρμακευτικές συνθέσεις, οι οποίες περιείχαν κυρίως έκκριμα σαλιγκαριού και εκχυλίσματα φυτών. Στη συνέχεια τις εφάρμοσε σε ανθρώπους με ροδόχρου ακμή, με σκοπό να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους. Οι δοκιμές αυτές έγιναν παράλληλα με την αγωγή των δερματολόγων, οπότε διαπίστωσε ότι η δράση τους στη ροδόχρου ακμή δεν ήταν απλά καταπραϋντική, αλλά θεραπευτική. Το έκκριμα του σαλιγκαριού ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό κυρίως στο ερύθημα αλλά και στα άλλα συμπτώματα της ροδόχρου ακμής.

Mπείτε εδώ για να αγοράσετε τις κρέμες της Callisto!

Τελικά, μετά από δοκιμές, ο Moreno Gonzalez κατέληξε να καταθέσει την ευρεσιτεχνία του ως μια φαρμακευτική σύνθεση, η οποία συνίσταται από έκκριμα σαλιγκαριού (20% έως 50%), εκχύλισμα χαμομηλιού (1% έως 4%), πρόπολη (1% έως 4%) και τα απαιτούμενα φαρμακευτικά έκδοχα. Η σύνθεση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, με σκοπό πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία της ροδόχρου ακμής.

Μπες εδώ για να αγοράσεις τον Ορό Προσώπου Advanced Intensive Rejuvenation Face Serum 30ml
Αντιοξειδωτικός ορός προσώπου υψηλής συμπύκνωσης, για αναζωογόνηση όλων των τύπων επιδερμίδας, ακόμη και των ευαίσθητων.
Με ισχυρότατες αναζωογονητικές ιδιότητες, είναι ιδανικός για να επαναφέρει την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη λάμψη του δέρματος.
Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, ενώ παράλληλα καθαρίζει τους βουλωμένους πόρους και περιορίζει δραστικά και με φυσικό τρόπο πανάδες και κηλίδες.

Ο ορός προσώπου της σειράς Callisto από έκκριμα σαλιγκαριού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη ροδόχρου ακμή, αφού όσοι τον δοκίμασαν είδαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εξαφανίζεται η ξηρότητα από το πρόσωπό τους. Η αίσθηση κνησμού και καύσου περιορίσθηκε σημαντικά, ενώ η τραχιά υφή της επιδερμίδας αποκαταστάθηκε. Η ερυθρότητα, οι φλεγμονές και οι κοκκινίλες περιορίσθηκαν και αυτές σημαντικά. Τέλος, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, με τη χρησιμοποίηση του ορού η πάθηση διατηρείται σε κατάσταση ύφεσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι εμφανιζόμενες εξάρσεις και η έντασή τους περιορίζονται.

Σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν για τις θαυματουργές κρέμες της Callisto, και κάτι μου λέει πως θα εξασφαλίσω και στο (άμεσο) μέλλον μία επίσης θαυματουργή προσφορά για τους αναγνώστες του Fay’s Control! Black Friday έρχεται, stay tuned!!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons