Όσοι μας ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε τα κεριά του The Candle Project, διαβάστε εδώ!

04/12/2017 • GET, GO

Από την ημέρα του The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas” όπου ήταν η πρώτη φορά που ήρεμα, χωρίς υπερβολές και “φανφάρες” σας τα συστήσαμε, έως σήμερα, δεν υπάρχει ημέρα, που να μην μας ρωτάτε που μπορείτε να τα βρείτε. Για το The Candle Project ο λόγος, και για τα δύο κεριά σε έξι διαφορετικές ετικέτες, που εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε με την Ιλεάνα, ως το απόλυτο lifestyle δώρο που θα θέλαμε -πολύ!- να το χαρίσουμε και να το δεχθούμε!
Ναι, η επικοινωνία που του κάνουμε είναι πολύ μικρότερη από αυτή που του αξίζει, και αυτό γιατί η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει λίαν συντόμως σε λατρεμένο Κηφισιώτικο στέκι, και θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ώστε να μπορέσετε όλοι οι φίλοι μας να τα γνωρίσετε από κοντά και αν σας αρέσουν, να τα αποκτήσετε.

The Candle Project Collection, στο Atelier της Anna Maria Beleniotis

Έως τότε όμως, μία άλλη φίλη που μόλις τα είδε από κοντά ενθουσιάστηκε, έσπευσε να αγοράσει και τα έξι, αλλά και να μας προτείνει να τα φιλοξενήσει στο ατελιέ της, ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν και οι δικές της φίλες, και εμείς αποδεχθήκαμε την πρόσκληση με μεγάλη χαρά.

Και πως αλλιώς, αφού πρόκειται για την Jewelry Designer Άννα Μαρία Μπελενιώτη, η οποία μας προσκαλεί όλους στο ετήσιο και καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο all day event της με αφορμή την παρουσίαση της νέας της Συλλογής “Trust Your Journey 2018”!

Join us!

Έτσι, σας  περιμένουμε όλες και όλους από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στο κομψό atelier της Άννας Μαρίας, στο Εμπορικό Κέντρο “Φοίνικας”, στην καρδιά της Κηφισιάς, όπου με άκρως εορταστική διάθεση θα κάνουμε το Xmas shopping μας, ενώ όλοι όσοι θέλετε να δείτε και να αποκτήσετε τα κεριά του The Candle Project, στα δύο exclusive αρώματα “Opus” & “Frosted Lake” αλλά και στα έξι διαφορετικά Etiquette, θα έχετε την καλύτερη ευκαιρία, να τα  βρείτε δίπλα στα κομψά κοσμήματα της γνωστής σχεδιάστριας…

Σας περιμένουμε! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons