Το ωραιότερο Πάσχα στου Ορλώφ!

18/04/2017 • IT'S CHIC TO BE GREEK

Ήταν το πιο ωραίο Πάσχα, σε μία μαγική γωνία του Παλιού Λιμανιού των Σπετσών που γίνονται τα ωραιότερα Πάσχα! Ήταν άλλο ένα Πάσχα στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ, που αποτελεί παράδοση για τους περισσότερους που έχουμε επιλέξει για τις διακοπές μας αυτό το ευλογημένο νησί. Αποτελεί παράδοση η Ανάσταση στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά για το Αναστάσιμο δείπνο στου Ορλώφ, όπου το εστιατόριο του είναι σχεδόν μεσοτοιχία με το προαύλιο της εκκλησίας. Eδώ απολαύσαμε και την ροζ πανσέληνο της Μ.Τετάρτης με υπέροχες μουσικές να συνοδεύουν την βραδιά μας, εδώ μας συνόδεψαν και οι λαμπάδες μας στην διαδρομή από την εκκλησία. Και αυτό το Πάσχα λοιπόν συναντήσαμε στα διπλανά τραπέζια από βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας αλλά και σύσσωμη την Ολλανδική βασιλική οικογένεια με τις μικρές πριγκίπισσες Αμαλία, Αλεξάνδρα και Αριάδνη, οι οποίες περνούν όλα τους τα καλοκαίρια στο νησί, έως τον Δήμαρχο του Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη παρέα με τις οικογένειες Κουτσολιούτσου, Μαρτίνου, Παράσχη, Κόκκαλη και Μπούκη, και από τον πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάσιμο Νταλέμα, έως τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Χρήστος Ορλώφ, Μάσιμο Νταλέμα

Σύσσωμη η Ολλανδική Βασιλική οικογένεια έκανε Ανάσταση στις Σπέτσες και αμέσως μετά δείπνησε στο Ορλώφ. Εδώ, ο Χρήστος Ορλώφ υποδέχεται τις μικρές πριγκίπισσες Αμαλία , Αλεξία και Αριάδνη.

Και ο Ηλίας Ψινάκης έκανε Πάσχα στις Σπέτσες, και στου Ορλώφ

Ήταν σίγουρα από τα πιο ωραία Πάσχα σε μία μαγική γωνιά του Παλιού Λιμανιού που μας έχει συνηθίσει στα ωραιότερα Πάσχα… Και είμαστε ακόμη εδώ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons