Το Open House του Σχολείου μου: Το PIERCE ανοίγει τις πόρτες του για μια διήμερη γιορτή!

28/03/2014 • GO

Ακόμη ένα Open House ξεκινά στο PIERCE! The story of my life…

PIERCE

Γιορτάζουμε 139 χρόνια ιστορίας και σας προσκαλούμε σε ένα εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων, στις 11 και 12 Απριλίου. Συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις, παιχνίδια και διαγωνισμοί… Οι Μαθητικές Κοινότητες του PIERCE έβαλαν τα δυνατά τους και σας υποδέχονται σε μία συναρπαστική γιορτή, για να γνωρίσετε από κοντά το έργο τους!

The story of my life...

The story of my life…

 

27981766
Την Παρασκευή 11 Απριλίου, το Open House κάνει πρεμιέρα με μία μοναδική συναυλία: Ο Παναγιώτης Πετράκης ανεβαίνει στη σκηνή με την Ορχήστρα και τη Χορωδία του PIERCE, αλλά και με το συγκρότημα DEREE Singers, για να ερμηνεύσουν αγαπημένες μουσικές συνθέσεις από τον κινηματογράφο και τα μιούζικαλ!

Ο Στίβος...

Ο Στίβος…

 

Πόσες αναμνήσεις...

Πόσες αναμνήσεις…

Το Σάββατο 12 Απριλίου, κάθε γωνιά του Κολλεγίου κρύβει και μία έκπληξη! Ελάτε για να θαυμάσετε τις εκθέσεις και τα έργα των μαθητών, να γευτείτε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες που ετοιμάσαμε για σας, να παρακολουθήσετε θεατρικά και μουσικά δρώμενα, αλλά και να διασκεδάσετε με παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες και διαγωνισμούς.

home

Το βράδυ του Σαββάτου, το Open House ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: την πολυαναμενόμενη μαθητική συναυλία. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Librarywithlogos

Το Open House 2014, εκτός από την ψυχαγωγία, έχει κι άλλον έναν καλό σκοπό: Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις διήμερες εκδηλώσεις, θα διατεθεί για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης και του Ταμείου Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Βρείτε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα εδώ.

banner

Σας περιμένουμε στο Open House 2014!

3 Responses to Το Open House του Σχολείου μου: Το PIERCE ανοίγει τις πόρτες του για μια διήμερη γιορτή!

  1. Alexandra S. says:

    Φαίη σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!

  2. Fay Bei says:

    Η καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε το reunion της ζωής μας!!!

  3. Peppy Tolia says:

    such wonderful memories!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons