ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οοzora The House: Oozora & Ōmu υποδέχθηκαν με Dinner party το φετινό χειμώνα

Με ένα Dinner party αλλά και με νέο Executive Sushi Chef για το εστιατόριο Oozora και το bar restaurant Ōmu, υποδέχτηκε το φετινό χειμώνα το πολυβραβευμένο Oozora The House, που συνεχίζει να δημιουργεί τις τάσεις της Αθηναϊκής σκηνής στην εστίαση και τη διασκέδαση.
Το κορυφαίο hot spot των Βορείων Προαστίων, στο εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι, εγκαινιάζει τη χειμερινή σεζόν με ηχηρή μεταγραφή στην κουζίνα του, με το μενού του να εστιάζει στην ιαπωνική κουζίνα, δίδοντας έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τις τεχνικές.
Ο νέος Executive Chef, Andy Lay, μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία ως sushi chef στα παγκοσμίως γνωστά γιαπωνέζικα εστιατόρια Nobu Matsuhisa της Μυκόνου και της Αθήνας, στα Nammos της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ της Γαλλίας, αλλά και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου, αναλαμβάνει με την ομάδα του να απογειώσει την γιαπωνέζικη κουζίνα του Oozora the House.

Chef Andy Lay

Τα νέα signature πιάτα του chef Andy Lay, που δημιούργησε αποκλειστικά για τo χειμερινό μενού του Oozora, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους. Το sashimi έχει την τιμητική του, με τον Αστακό και τα λευκόσαρκα ψάρια να πρωταγωνιστούν! Live Lobster Sashimi, Whole White fish Sashimi, Red Mullet sashimi with chilly jalapeno, είναι μερικές από τις επιλογές του νέου μενού του Oozora.
Ο νέος Executive Sushi Chef του Oozora, θα βρίσκεται ζωντανά με την ομάδα του, στη μεγάλη σάλα του Oozora, πίσω από τα sushi bars, τα οποία πλέον είναι δυο, αφού το bar του εστιατορίου μετακόμισε σε πιο prive χώρο, ανάμεσα στις σάλες.
Από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου θα συνεχίσουν οι δημιουργίες της ασιατικής κουζίνας, με πιάτα που αγαπήθηκαν πολύ από το Αθηναϊκό κοινό και τους επισκέπτες της πόλης.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Κωνσταντίνος Φραντζής

Πινδάρος Κατσέλης, Βάσιας Τσιμόγιαννης, Νεκτάριος Ντάλας

Γιάννης Μωράκης

Κωνσταντίνος Φραντζής, Βάσιας Τσιμόγιαννης

Σάντυ Μπίτρου, Νεκτάριος Ντάλας

error: Content is protected !!