ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Only two phrases can change a woman's mood…

a. I love you
b. 50% off!!!

Μόλις επέστρεψα από το Golden Hall και το Attica. Λοιπόν, ακούστε πως έχει! Στο corer της Estee Lauder εκτός από τις γνωστές “παραδοσιακές” εκπτώσεις, για αυτό το Σαββατοκύριακο ισχύουν οι εξής προσφορές: Με αγορές μέχρι 74,99 ευρώ έκπτωση -30%, με αγορές από 75ευρώ έως 149,99 ευρώ έκπτωση -40%, ενώ με αγορές από 150 ευρώ και άνω, έκπτωση -50%!

Από ότι καταλαβαίνετε, οι συγκεκριμένες προσφορές ευνοούν την αγορά των πιο high end &  luxury προϊόντων του Οίκου, όπως η σειρά Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion που έτρεξα να προμηθευτώ εγώ, για την οποία σας έχω γράψει στο παρελθόν.

re1

Λοιπόν, στο δια ταύτα: Για αυτό το Σαββατοκύριακο -και μόνο!-, ο ορός Ultimate Diamond -Sculpting/Refinishing Dual Infusion από 359 ευρώ, η κρέμα Re-Nutriv Ultimate Diamond collection with Transformative Energy Creme από 355 ευρώ αλλά και η κρέμα ματιών Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Crème από 250 ευρώ, κοστίζουν ακριβώς τα μισά χρήματα! Αυτές είναι εκπτώσεις, που πράγματι θυμίζουν αντίστοιχες του εξωτερικού…
Extra Tip: Ακριβώς απέναντι από το corner της Estee Lauder, βρίσκεται αυτό του Tom Ford, ο οποίος επίσης για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο έχει -30% έκπτωση στα αρώματα του!

re3

Ναι, είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουμε το άρωμα-μύθο Neroli Portofino!

re5
Extra tip2: Ναι, είναι και την Κυριακή ανοικτά…

error: Content is protected !!