Ονειρεύομαι μακρινά ταξίδια!

23/04/2020 • MAKE

Ονειρεύομαι ταξίδια. Αναπολώ τα ταξίδια που έχω κάνει και ονειρεύομαι όλα όσα θέλω να πραγματοποιήσω. Ονειρεύομαι προορισμούς γνώριμους και αγαπημένους και άλλους που δεν έχω επισκεφθεί ποτέ. Κατά την διάρκεια όλης της #StayHome περιόδου, όταν άλλοι “ταξιδεύουν” μέσα από βιβλία, από την μαγειρική ή μέσω του διαλογισμού, εγώ κλείνω τα μάτια και “ταξιδεύω” μέσα από τα ταξίδια μου. Ξεφυλλίζω φωτογραφίες από πρόσφατα ταξίδια μου, διαβάζω κείμενα που έχω γράψει για αυτά. Και περιμένω πότε θα μπορέσω να ταξιδέψω -με ασφάλεια- ξανά.
Έως τότε, η Emirates, μία από τις πιο αγαπημένες μου αεροπορικές εταιρίες, αυξάνει τα προληπτικά μέτρα τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά τη διάρκεια των πτήσεων προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία και τη μέγιστη ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της. Όλα τα μέλη του πληρώματος, οι επιβάτες και το προσωπικό εδάφους που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους επιβάτες, θα φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει προστατευτικές στολές μιας χρήσης, προστατευτικό κάλυμμα ασφαλείας, μάσκες και γάντια.

Στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι ήδη ισχύουν τα παρακάτω:

✔γάντια και μάσκες είναι υποχρεωτικά για όλους τους πελάτες και τους υπαλλήλους
✔γίνεται θερμικός έλεγχος στο αεροδρόμιο σε όλους τους επιβάτες και το προσωπικό με ειδικούς θερμικούς σαρωτές
✔δείκτες για να τηρούνται οι κανόνες φυσικής απόστασης έχουν τοποθετηθεί στο έδαφος και σε χώρους αναμονής για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες κατά τον έλεγχο εισιτηρίων και την επιβίβαση
✔προστατευτικά χωρίσματα έχουν τοποθετηθεί σε κάθε γραφείο check-in για επιπλέον ασφάλεια για τους επιβάτες και τους υπαλλήλους κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης τους

Μέτρα λαμβάνονται και κατά τη διάρκεια των πτήσεων όπου θα προβλέπονται κενές θέσεις μεταξύ των μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειών, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα τήρησης φυσικών αποστάσεων. Η Emirates έχει επίσης τροποποιήσει και τις υπηρεσίες κατά την διάρκεια της πτήσης για λόγους υγείας και ασφάλειας όπως για παράδειγμα, προσφέροντας τα γεύματα και τα ποτά σε ειδική συσκευασία  με στόχο τη μείωση της φυσικής επαφής μεταξύ του πληρώματος και των πελατών κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησης.

Let’s fly! ✈💙

One Response to Ονειρεύομαι μακρινά ταξίδια!

 1. Ελένη says:

  Είναι αποδεκτό από όλους ότι τα συνεχή αεροπορικά ταξίδια στο εξωτερικό συνέβαλαν στην διασπορά του ιού.
  Το να προβάλουμε μια ξένη εταιρία δεν είναι κομψό.
  Μένουμε Ελλάδα!
  Στηρίζουμε τον εσωτερικό τουρισμό!
  Πετάμε στο εσωτερικό και εφόσον είναι απολύτως αναγκαίο στο εξωτερικό με τα φτερά της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, της Aegean Airlines!
  Της εταιρείας που όλοι γνωρίζουμε ότι έκανε τα μέγιστα για να βοηθήσει στη θωράκιση της χώρας απέναντι στην πανδημία.
  Με εκτίμηση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons