ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

On Sundays we Brunch!

Oops! Did I buy champagne instead of milk again????

Sunday-ing… Because Sundays are for slow mornings, good coffee, brunch dates and afternoon naps. And because Sunday carbs don’t count! Και για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους, το αγαπημένο Κυριακάτικο Brunch της πόλης επιστρέφει ανανεωμένο από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.


Τότε που περιμένουμε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους μας και την οικογένεια μας και τους κολλητούς μας που είναι σαν οικογένεια, στο εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, απολαμβάνοντας την ομορφότερη θέα του κόσμου όλου, αυτή της Ακρόπολης και της πόλης μέχρι εκεί που φτάνει το βλέμμα, στα νησιά του Σαρωνικού.


Στο πλούσιο buffet μεταξύ όλων των άλλων θα βρούμε φρέσκες σαλάτες, bagels, croissants, eggs benedict, tortillas, mini burgers, ενώ στo ολοκαίνουριο Health Corner θα υπάρχουν επιλογές vegan, gluten free (croissants, beyond meat burgers, pizza & crabcakes) αλλά και superfoods, energy boosters, το mix n match yogurt bar, cucumber & mint infused water και lemon & ginger shots. Αξίζει να δοκιμάσουμε τα καινούρια Acai bowls, το crushed avocado toast, τα βιολογικά αυγά ποσέ με σπαράγγια από το a la carte μενού.


Στο Sweet Corner δεν θα μπορούμε να αντισταθούμε στα Red velvet muffins, mini donuts, cheesecake, carrotcake , pancakes αλλά και το εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας.
Όσο για τους μικρούς μας φίλους, θα συναντήσουν και πάλι τη Nannuka με δημιουργικά παιχνίδια & δραστηριότητες, ενώ θα υπάρχει παιδικό σινεμά & popcorn στο Screening Room 16:00 -18:00

‘A Sunday well spent brings a week of content!’

Κυριακάτικο Brunch 12:00 – 16:00
Τιμή Buffet 35€
Παιδιά έως10 ετών 15€
Κρατήσεις 210 741 6191

error: Content is protected !!