ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ομορφιά από ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας…

12 presveires OKΤα φαρμακευτικά εργαστήρια Cana παρουσίασαν τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Exelia με ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και επιστημονικά προηγμένα συστατικά σε μια θεματική εκδήλωση, στο Ελαιών Loft στο Βοτανικό.

Παντού κυριάρχησε το στοιχείο της ελιάς και της επιστήμης. Πελάτες, συνεργάτες και φίλοι περιηγήθηκαν ανάμεσα σε displays, ανακάλυψαν τα συστατικά της Exelia, τη δοκίμασαν και κατανόησαν γιατί αποτελεί την τέλεια σύνθεση φύσης και επιστήμης.

smell21 display AHA OK

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι πρέσβειρες της Exelia, Βασιλική Βουγιούκα, ολυμπιονίκης στην ξιφασκία και Ναταλία Κοκοσαλάκη, αρχιτέκτων. Η παρουσίαση έγινε με την υπέροχη φωνή της Αφροδίτης Σημίτη που μαζί με την Άννα Αναστασίου του Join Radio κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση.

9 kokosalakiOKsimiti anastasiouOK11 Simiti Anastasiou OK

Η σειρά Exelia δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο αλλά και ένα κοινωνικό πρόσωπο. Έτσι, οι καλεσμένοι φωτογραφίζονταν σε ειδικό photo booth, προβάλλοντας στα social media το μήνυμα: «Χαρίζουμε χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση». Για κάθε χαμόγελο, η Exelia δεσμεύθηκε να ενημερώσει μια γυναίκα για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη, του καρκίνου του μαστού και των διατροφικών διαταραχών. Τα χαμόγελα της βραδιάς ξεπέρασαν τα 1000 και έτσι πάνω από χίλιες γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις ασθένειες που απειλούν την υγεία των σύγχρονων γυναικών.

12 presveires OK17 causes ribbons OK6 president OK8 guestsOK3 Cana Ceo OK22 catering OK18 display  (2)OK20 display OK

Η σειρά Exelia δημιουργήθηκε από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana, μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που ξεχωρίζει από το 1928 για τις κορυφαίες της επιδόσεις και τις διεθνείς της συνεργασίες. Η Cana ενισχύει την ελληνική παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

error: Content is protected !!