Ομιλία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με θέμα την Σύγχρονη Γυναίκα & τους Πολλαπλούς της Ρόλους!

20/11/2018 • PEOPLE

Η πρώτη από μια σειρά Oμιλιών/Σεμιναρίων στο Ίδρυμα Θεοχαράκη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, ήταν αφιερωμένη στις Γυναίκες.
Η Τζίνα Θανοπούλου μοιράστηκε μαζί μας Τρόπους και Κλειδιά για την Αυτοφροντίδα και την Αυτογνωσία ώστε να επιτύχουμε την πολυπόθητη Ισορροπία της σύγχρονης γυναίκας με τους πολλαπλούς της ρόλους!

Τζίνα Θανοπούλου

H γνωστή Ψυχολόγος στην πρώτη από μία σειρά Ομιλιών της στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Στην ομιλία της γνωστής Ψυχολόγου ήταν προσκεκλημένη και η κα Ειρήνη Γεωργίου, Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT, η οποία μίλησε στο κοινό που έσπευσε να παρακολουθήσει το ενδιαφέρον αυτό θέμα, για το πως μπορούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε άγχος.

Ειρήνη Γεωργίου, Τζίνα Θανοπούλου

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλίες της Τζίνας Θανοπούλου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη:
29/11/2018:
Πώς να μάθει μια γυναίκα να ακούει την εσωτερική της φωνή για να κτίσει μια πιο αισιόδοξη, δυναμική, ισορροπημένη προσωπική και διαπροσωπική ζωή. Κλειδιά για εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία και σεβασμό στα θέλω της.
Πέμπτη, 18.00-20.00

Τηλέφωνο Ιδρύματος Θεοχαράκη: 2103611206
Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M.. M.A. HARVARD University, είναι Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ψυχολογία Υγείας, Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons