Η Ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανακηρύσσεται «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020»

08/01/2018 • LIFESTYLE

Για μία ακόμη χρονιά, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε σύσσωμη την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» για να μοιράσει δώρα, αγάπη και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.
H Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Πρόεδρο της ομάδας κύριο Μάνο Παπαδόπουλο, τον προπονητή Τσάβι Πασκουάλ, τους παίκτες και τους παράγοντες και τους ευχαρίστησε θερμά για τη μεγάλη χαρά που δίνουν στα παιδιά με την πρωτοχρονιάτικη επίσκεψή τους, την παρουσία τους, τα δώρα και την διαρκή τους στήριξη.
Η σημερινή επίσκεψη όμως είχε και συμβολικό χαρακτήρα καθώς ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ τίμησε τον Παναθηναϊκό και τον ανακήρυξε «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020».

H κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον κο Δημήτρη Γιαννακόπουλο το τιμητικό δίπλωμα του τίτλου “Πρωταθλητής για την Ελπίδα 2018-2020” για την KAE Παναθηναϊκός Superfoods

Ο θεσμός του «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ» ή αλλιώς στα αγγλικά «Champion for Hope» καθιερώνεται φέτος από τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ με βάση τα διεθνή πρότυπα, είναι διετής, και θα απονέμεται μέσα στη χρονιά σε κορυφαίες αθλητικές ομάδες και αθλητές που στέκονται δίπλα στον Σύλλογο και συμβάλλουν στο έργο του τόσο με την παρουσία τους κοντά στα παιδιά όσο και με τη διάδοση των μηνυμάτων μας μέσα από το σπουδαίο τους έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το Τιμητικό Δίπλωμα και το Βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, o οποίος ευχαρίστησε θερμά την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και υπογράμμισε ότι αυτό το «Πρωτάθλημα της ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι πιο σημαντικό από μια Euroleague! Και έκλεισε με την ανακοίνωση της δωρεάς φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ που θα κάνει η οικογένειά του για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ΕΛΠΙΔΑ και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο ειδικά για τα παιδιά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η Ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στα παιδιά που νοσηλεύονται

Οι παίκτες Κένι Γκάμπριελ, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Κέϊσι Ρίβερς, Κρις Σίγκλετον, Ζακ Όγκαστ, Ματ Λοτζέσκι, Τζέημς Γκίστ, Μάρκους Ντένμον, Λούκας Λεκαβίτσιους, Κώστας Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκας, Γιώργος Καλαιτζάκης και Θανάσης Αντετοκούμπο, που ήταν παρόντες, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και έδωσαν μεγάλη χαρά στα παιδιά, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του αστεριού με το όνομα της ομάδας στον «Τοίχο των Αστεριών» του Ογκολογικού Νοσοκομείου, γεγονός που ενθουσίασε και συγκίνησε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons