ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλοι στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»!

To Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ένας καθιερωμένος πλέον θεσμός, που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, επιφυλάσσοντας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.

Για άλλη μια χρονιά θα φιλοξενηθεί στην πανέμορφα γιορτινά στολισμένη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» στη Κηφισιά, όπου γνωστοί δημιουργοί και καταστήματα, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθούν για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

gouri ok

Φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι:
MARIA’S CAΚES & COOKIES, CASA, DIAMOND CLUB, DREAMWISH, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, ANATOL, MYI4D, KANDARAKIS, KESSARIS, LE CHOCOLAT, LIANA VOURAKIS, SERKOS, ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, VENETIA VILDIRIDIS , VST, ZERTEO, STORY MOOD, FRANK ZE PAUL, ΙΟΡΔΑΝΗΣ, MIRANDA’S, THE SCANDAL RING, SADRINE & JO, ABALAZ, ΛΙΤΤΑ , ΒΕΑΤ ΙΤ, LALAOUNIS, NAKASPAPER, MARISCHA, LA FENETRE , ΑSTER KIN και CONTESSINA BOUTIQUE.

Φέτος όπως και πέρυσι, στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2013, ένας υπέροχος γλάρος, σχεδιασμένος αποκλειστικά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφορά του κοσμηματοπωλείου Serkos, οι νέες συλλεκτικές φιγούρες της Playmobil για την «ΕΛΠΙΔΑ», χριστουγεννιάτικα χειροποίητα αντικείμενα -μπάλες, δενδράκια, στολίδια κ.ά.- τα οποία δημιούργησαν παιδιά, εθελοντές και γονείς του Ξενώνα, βιβλία, cd, κοσμήματα, τσάντες, διάφορα αντικείμενα μικρά και μεγάλα, μπλούζες μακό με τον γλάρο, μπλούζες για παιδάκια, κ.ά. Τα δύο περίπτερα θα έχουν επίσης προσφορές σε επώνυμα αντικείμενα που δεν υπάρχουν στα άλλα περίπτερα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην «ΕΛΠΙΔΑ»

___s___s_ Bazaar 2013

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά (Δηληγιάννη 66), και θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

 

error: Content is protected !!