ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλη η Αθήνα μιλάει για το Hotel Ερμού!

Την Παρασκευή που μας πέρασε η Άννα Βίσση έβαλε το κλειδί και άνοιξε τις πόρτες  του HOTEL ΕΡΜΟΥ, για να μιλήσει με μιας όλη η Αθήνα για τον ιδιαίτερο και ζεστό χώρο δια χειρός Γιώργου Παντελούκα.

Οι Γιάννης Μωράκης και Πέτρος Απαλάκης δημιούργησαν στο κέντρο της Αθήνας την απόλυτη μουσική σκηνή για την μοναδική ερμηνεύτρια. Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο όπου η Άννα Βίσση έρχεται να δημιουργήσει για άλλη μια φορά, νέα δεδομένα με το γνωστό πρωτοποριακό της τρόπο, στην νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

anna2

anna3

Οι πόρτες ανοίγουν  στις 22.30′ και η Άννα Βίσση μας υποδέχεται με μια μπάντα έντεκα μουσικών και σολίστ σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιελαμβάνει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Μαζί της ο Νίκος Ραπτάκης και στα φωνητικά η Νατάσα Μηνδρινού.

anna4

Το Hotel Ερμού, με hostess την Άννα Βίσση θα φιλοξενεί αγαπημένες μπάντες και μεγάλα parties δίνοντας ένα άλλο χρώμα στη διασκέδαση και τις υπόλοιπες μέρες τις εβδομάδας, ενώ την περίοδο των εορτών το Hotel Ερμού θα είναι ανοιχτό Πέμπτη- Παρασκευή και Σάββατο.

anna5

anna6

Φωτογραφίες: Panos Smirniotis

error: Content is protected !!