ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με όλες τις τιμές και σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα παρουσιάστηκε η καλλυντική σειρά Beatific!

Παρασκευή βράδυ και κατευθυνόμαστε με την Μυρτώ Πεζούλα και την Πέρσα Κοντολέων στο –πιο Χριστουγεννιάτικο δεν γίνεται– ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και η σύζυγος του, Ρίτα, υποδέχονται τους καλεσμένους τους σε όλες τις αίθουσες του ξενοδοχείου για την παρουσίαση της σειράς Beatific…Η Μυρτώ Πεζούλα και η RTdeco-event services έχει μεταμορφώσει ειδικά για την βραδιά ένα υπέροχο σκηνικό μέσα από τα υψηλής αισθητικής έπιπλα της.

Ανδρέας Βγενόπουλος

Ανδρέας Βγενόπουλος

H επιστημονική ομάδα –χημικοί κοσμετολόγοι, μοριακοί βιολόγοι και δερματολόγοι– των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, υιοθετώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας, ανέπτυξε 13 καινοτόμα ιατρικά καλλυντικά με γνώμονα την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών της επιδερμίδας, τις οποίες προσεγγίζουν μιμούμενα ενδο-κλινικές μεθόδους της αισθητικής ιατρικής. Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης αναμειγνύονται σε καινοτομικές συνθέσεις που προσφέρουν αντίσταση στον χρόνο και εκπληκτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Η Σμαράγδα Καρύδη παρουσίασε την σειρά των καλλυντικών Beatric

Η Σμαράγδα Καρύδη παρουσίασε την σειρά των καλλυντικών Beatific

Η σειρά Beatific περιλαμβάνει 4 σειρές προϊόντων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους:
– Την σειρά Age Defying έχει δημιουργηθεί με έναν βασικό στόχο: να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Τα προϊόντα προσώπου επαναφέρουν την νεανικότητα και λάμψη της επιδερμίδας σβήνοντας άμεσα κάθε σημάδι γήρανσης. Αντίστοιχα τα εξειδικευμένα προϊόντα σώματος επιδρούν σε συγκεκριμένα σημεία επαναφέροντας την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
– Την σειρά Beauty Activators παρέχει την απόλυτη αντιγηραντική δράση στο πρόσωπο και τα μάτια ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν ισχυρή ασπίδα προστασίας ενάντια στον χρόνο.
– Την σειρά Supreme Care η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να αντιμετωπιστούν σε βάθος πολύ συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα όπως οι ραγάδες, οι κηλίδες, οι βαθιές ρυτίδες έκφρασης και η επιδερμική ενόχληση από εξωτερικές επεμβάσεις.
– Την σειρά Beauty Principles αποτελεί την βασική φροντίδα ομορφιάς με μάσκες και γαλάκτωμα που προσφέρουν αναζωογόνηση, φρεσκάδα και εντυπωσιακή λάμψη.

Ανδρέας Κατσάμπας, Χριστιάνα Καίσαρη

Ανδρέας Κατσάμπας, Χριστιάνα Καίσαρη

 

Αλεξάνδρα Σιγάλα, Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

Αλεξάνδρα Σιγάλα, Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

 

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

 

Μαριάννα Σμπώκου, Ρεγγίνα Κουρή

Μαριάννα Σμπώκου, Ρεγγίνα Κουρή

 

Μαρίνα Κοκοτού

Μαρίνα Κοκοτού

 

Παναγιώτα Αντύπα, Άννα Μαρία Αντύπα

Παναγιώτα Αντύπα, Άννα Μαρία Αντύπα

 

Με την Πέρσα Κοντολέων και τον Ανδρέα Κατσάμπα

Με την Πέρσα Κοντολέων και τον Ανδρέα Κατσάμπα

 

Σμαράγδα Καρύδη, Βασιλική Τσιρογιάννη, Άντρια Παπαδοπούλου. Η Άντρια έντυσε τις πιο κομψές καλεσμένες της βραδιάς...

Σμαράγδα Καρύδη, Βασιλική Τσιρογιάννη, Άντρια Παπαδοπούλου. Η Άντρια έντυσε τις πιο κομψές καλεσμένες της βραδιάς…

 

Βασιλική Τσιρογιάννη, η μούσα της Beatrific...

Βασιλική Τσιρογιάννη, η μούσα της Beatific…

 

Βασίλης Ζούλιας, Μαρία Μπεκατώρου, Περικλής Κονδυλάτος

Βασίλης Ζούλιας, Μαρία Μπεκατώρου, Περικλής Κονδυλάτος

 

Γιάννης Λάσκος, Κωνσταντίνος Μέλλης

Γιάννης Λάσκος, Κωνσταντίνος Μέλλης

Σταθμός στην έρευνα της επιστημονικής ομάδας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την ανάπτυξη της Beatific, απoτέλεσε η δημιουργία του συμπλέγματος Youthgene Pro C. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτοποριακών συστατικών (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ & Κεραμίδια, Βιταμίνη C, Νιασίνη) ο οποίος βασίζεται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη γύρω από την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η σημαντική ανακάλυψη έγκειται στον ενεργό ρόλο της πρωτεΐνης “Προγερίνη” στην παρεμπόδιση της φυσικής αντιγηραντικής διαδικασίας της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα Youthgene Pro C λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στη γήρανση, καταστέλλοντας την δράση της Προγερίνης και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

Η Beatific αξιοποιεί την επιστημονική γνώση και την πολύχρονη κλινική εμπειρία, εμπνέεται από την αισθητική ιατρική και βασίζεται σε μη επεμβατικές μεθόδους για να επαναφέρει την χαμένη λάμψη και νεανικότητα της επιδερμίδας. Όλα τα καλλυντικά της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα και βασίζονται σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα ελέγχου αποτελεσματικότητας, τηρώντας όλους τους σχετικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr, ενώ το σημαντικότερο τμήμα της προβλεπόμενης παραγωγής σχεδιάζεται να πουληθεί σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Συνεχίζεται…

error: Content is protected !!