ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλες οι αξίες που πρεσβεύει η Callista, αποτυπώνονται στην AW21/22 Συλλογή!

Η ήρεμη κυριαρχία μίας αξίας δεδομένης και σταθερής στο χρόνο, που δε χρειάζεται να επενδύσει στον εντυπωσιασμό παρά επιλέγει να ενθαρρύνει χωρίς βιασύνη και αγωνία τα στοιχεία εκείνα που την έχουν αναδείξει.

Η ψύχραιμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δέσμευση σε μία παλέτα ιδιαίτερη, ξεχωριστή και τόσο μοναδικά συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία του brand. Σταθερή αξία. Αισθητική αυτοπεποίθηση. Διαχρονική ομορφιά.

Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη που αντανακλάται πάνω σε κάθε σχέδιο, χρώμα και λεπτομέρεια της νέας συλλογής Callista Crafts για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2022.

Η creative director Ελβίρα Παναγιωτοπούλου και η head designer Σοφία Τυριακίδου αγαπούν τις γυναίκες και συμπληρώνουν για ακόμη μία σεζόν τις επιθυμίες τους με αντικείμενα υψηλής σχεδιαστικής αξίας κι εξαιρετικής ποιότητας.

Κλασικές cross body και top handle totes συναντούν την εντυπωσιακή Calypso και το best selling CC Backpack, που μαζί με τη σειρά από τα αγαπημένα mini totes συνθέτουν μία συμφωνία από λιτές, ξεκάθαρες σχεδιαστικές γραμμές και γοητευτικές καμπύλες, φλερτάροντας με την αντίληψη της διαχρονικότητας με έναν φρέσκο και κολακευτικό τρόπο.

Η παλέτα της συλλογής αγκαλιάζει το βαθύ κόκκινο, το σκούρο καφέ, το καμηλό και το ανθρακί μαζί με το σκονισμένο μπεζ της πέτρας, και υποδέχεται ένα νέο croco pattern σε συνδυασμό σκούρου καφέ με μαύρο, αλλά και τσαλακωμένα δέρματα σε dusty pink και μαύρο.

Πρωταγωνίστρια της συλλογής η Gitane Bag. Εύχρηστη, καθημερινή, σε embossed δέρμα και σε διάφορα χρώματα, υιοθετεί δυναμικά το νέο σύμβολο της Callista Crafts, τη μεγεθυμένη λεπτομέρεια ενός κόμπου μακραμέ. Το σύμβολο που φιλοξενείται επίσης σε pochettes και backpacks, αποτίνοντας φόρο τιμής στο πρωταρχικό στοιχείο έμπνευσης του brand, μετατρέποντάς το σε σήμα κατατεθέν αυτής της μοναδικής ιστορίας δημιουργικότητας που συνδέει σταθερά την αξεπέραστη ποιότητα με τη χειροποίητη τέχνη.

Η νέα έκφανση της δημιουργικότητας μέσα από το σύστημα αξιών της Callista Crafts, η συλλογή ενδυμάτων Ready to Wear σύντομα επανέρχεται δυναμικά για δεύτερη σεζόν.

error: Content is protected !!