ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τα Greek International Women Awards που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς, έλαβε χώρα, η συνέντευξη Tύπου για τη γνωστοποίηση των Διεθνών Βραβείων που αναγνωρίζουν και βραβεύουν διακεκριμένες Ελληνίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα. H τελετή απονομής των βραβείων– GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS (GIWA) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στον Ελληνικό Κόσμο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στις 18 Μαΐου 2023. Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου, τιμά ώς πρέσβειρα τον θεσμό GIWA και απηύθυνε χαιρετισμό και μήνυμα προς τις Ελληνίδες παγκοσμίως να συμμετάσχουν, σε αυτή την τόσο σπουδαία δράση. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ανεβαίνει μια γυναίκα, ανεβαίνουμε όλες μαζί της».

H Πρόεδρος των GIWA κυρία Σοφία Κωνσταντοπούλου, άνοιξε την συνέντευξη τύπου, γνωστοποιώντας ότι η φετινή καμπάνια των βραβείων έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση, το λεγόμενο women empowerment. Δήλωσε ότι: «η συλλογική επιτυχία είναι πιο δυνατή από το άθροισμα της ατομικής. Όταν βοηθάς μια γυναίκα να αναδείξει το έργο της, έρχεσαι και λίγο πιο κοντα στο να σπάσεις τη λεγόμενη γυάλινη οροφή. Οι γυναίκες είναι η ίδια η κοινωνία, και καθεμία μόνη αλλά και όλες μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το λεγόμενο «domino effect».

Ειρήνη Νικολαϊδη-Σοφία Κωνσταντοπούλου-Έλενα Παπαδοπούλου-Ντέπη Τζιμέα

Παραβρέθηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής GIWA Νάγια Μπολτέτσου, Μαρία Σαραντοπούλου, Μαρία Χατζηασλάνη, Λιλή Πυράκη, Νανά Τσουμάκη, Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου, Λέιλα Στάαλ, στελέχη επιχειρήσεων που στηρίζουν τον θεσμό GIWA, όπως: της Cosmote, OTE Group, της Ηρακλής Group of Companies, της ΣΤΑΣΥ, της Ernst Young ΕΥ Greece, της Πανάς Group και πλήθος δημοσιογράφων.

Θοδωρής Αναγνωστόπουλος-Ελένη Δούκα

Κωνσταντίνος Πρίφτης-Κατερίνα Μπούκη- Αλίκη Δανάλη-Μαρία Παπαλάμπρου

Μαρία Χατζηασλάνη-Λιλή Πυράκη-Μαρία Σαραντοπούλου

Στο πάνελ οι καταξιωμένοι, στον τομέα τους. Κριτές των βραβείων Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Δούκα, Λάζαρος Καραγιαννίδης, Ελπίδα Κόκκοτα, Μαρίνα –Λήδα Κουταρέλλη, Ειρήνη Νικολαΐδη, Έλενα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, Σεβαστή- Σοφία Ανθοπούλου, Κωστής Γεωργίου, Νατάσσα Λιανού και Μαρίνα Παπαιωάννου, Τζίμη Αθανασόπουλος ανέλυσαν στους παραβρισκόμενους το όραμα, τον σκοπό και τον στόχο των GIWA.

Μαρίνα Λήδα Κουταρέλη-Ελπίδα Κόκκοτα-Ελένη Δούκα-Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής για όλες τις υποψήφιες λήγει στις 14 Νοεμβρίου 2022. Δηλώστε συμμετοχή τώρα εδώ.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

error: Content is protected !!