Όλα όσα έγιναν στην Προεκλογική μου Συγκέντρωση στο Τένις της Φιλοθέης!

16/05/2019 • EDITORIALS

Προχθές βράδυ, διοργάνωσα την μία και μοναδική προεκλογική μου συνάντηση, με αφορμή την υποψηφιότητα μου για Δημοτική Σύμβουλος, με τον Συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών” και τον Παντελή Ξυριδάκη, για τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Μαζί με τον άντρα μου, Νικόλα Κατσαρό και την κόρη μας Ελμίνα, υποδεχθήκαμε στο Τένις της Φιλοθέης, όλους όσους με τιμήσατε με την παρουσία σας και ευελπιστώ να με τιμήσετε και με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στις Εκλογές της 26ης Μαΐου.
Αυτά, είναι όλα όσα είπα και όλα όσα έγιναν προχθές το βράδυ, σε μία συγκέντρωση φίλων, που εξελίχθηκε ακριβώς όπως την είχα ονειρευτεί.

“Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε.

Χαίρομαι που βλέπω και τόσα πολλά αγαπημένα πρόσωπα γύρω μου.

Καθώς είμαι πιο συνηθισμένη στον γραπτό λόγο παρά στις δημόσιες ομιλίες, και δη τις προεκλογικές, η παρουσία σας ανακουφίζει την αμηχανία που θα ένοιωθα αλλιώς.

Αμηχανία γιατί είθισται οι “υποψήφιοι” που διοργανώνουν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις να τάζουν και να υπόσχονται.
-Και καλά κάνουν -ίσως-, γιατί αν δεν τάξουν και αν δεν υποσχεθούν, γιατί να κεντρίσουν την προσοχή σας; Γιατί να τους ψηφίσουμε;-

Αυτό είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει και λέω πως θα ένοιωθα αμήχανα γιατί θα ήμουν εκτός του χαρακτήρα μου.

Αυτό που μπορώ όμως να πω με παρρησία είναι ότι πιστεύω ακράδαντα πως το προάστιο μας θα ωφεληθεί από την αδιατάρακτη συνέχεια της σημερινής διοίκησης, υπό την αποτελεσματική ηγεσία του Παντελή Ξυριδάκη και με την πραγματική και αποδεδειγμένη εμπειρία της ομάδας της “Συμμαχίας Πολιτών”, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που είμαι σήμερα εδώ.

Μπορεί να μην είμαι συνηθισμένη στις ομιλίες λοιπόν και στις υποσχέσεις, είμαι όμως Doer. Είμαι εργάτης, και ξέρω να ανεβάζω τον πήχη ψηλά. Ξέρω να φέρω σε πέρας project και να μην καταθέτω τα όπλα αν δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Για ποιο αποτέλεσμα θέλω λοιπόν να δουλέψω και να προσφέρω;

Πολύ απλά για αυτό που λέμε «ποιότητα ζωής».

Δηλαδή για αυτό που ονειρεύτηκα και πριν από 20 χρόνια, όταν αποφάσισα πως θέλω πλέον να ζω στην Φιλοθέη.

Αυτό που ονειρεύτηκα για το προάστιο που γέννησα και μεγαλώνω την 11χρονη πλέον κόρη μου.

Και αυτό είναι που μπορώ να σας “τάξω” και να σας “υποσχεθώ”:

Ποιότητα ζωής και αισθητική στην καθημερινότητα μας.

Έχω μία κόρη, την Ελμίνα, που τον Σεπτέμβριο θα πάει στην Α’ τάξη του Γυμνασίου, και θέλω να εξασφαλίσω πως μπορεί να πηγαίνει και να επιστρέφει με ασφάλεια μόνη της στο σχολείο της, από την Φιλοθέη στο Ψυχικό.

Και πως το βράδυ θα μπορεί άφοβα να πηγαίνει και να επιστρέφει μόνη της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Ολόκληρου του Δήμου μας.

Με τον Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού, Παντελή Ξυριδάκη

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και υποψήφιος Δήμαρχος με την “Συμμαχία Πολιτών” Παντελής Ξυριδάκης, με την υποψήφια για τη Δημοτική Ενότητα της Φιλοθέης Φαίη Μπέη-Κατσαρού και την υποψήφια για την Δημοτική Ενότητα Παλαιού Ψυχικού, Κατερίνα Αλεξοπούλου. “Χωρίς την Κατερίνα Αλεξοπούλου και τους αγώνες της για τον Συνδυασμό μας,  ενδεχομένως να μην είχα εκλεγεί” είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Ξυριδάκης.

Η πρώην Δήμαρχος Παλαιού Ψυχικού, η προσωπικότητα και το έργο της οποίας αποτελούν πάντα πρότυπο και πηγή έμπνευσης για εμένα αλλά και για την διάθεση μου να ασχοληθώ με τα κοινά, Ειρήνη Κατσαρού, με παρουσίασε ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο προλογίζοντας την ομιλία μου.

Σας ευχαριστώ όλους και καθέναν ξεχωριστά που με τιμήσατε με την παρουσία σας και σε αυτή την προσπάθεια μου

Μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα, να με παρουσιάσει επίσης η Νέλλυ Λάβδα, Πρόεδρος ΟΚΑΠΑ και Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Ψυχικού!

Ο πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής, Γιάννης Παπαθανασίου με τίμησε με την παρουσία του αλλά και με τον λόγο του “Είμαι εδώ γιατί στηρίζω φανατικά Παντελή Ξυριδάκη και Φαίη Μπέη!” είπε χαρακτηριστικά

Ο Παντελής Ξυριδάκης ανέπτυξε το σχέδιο μας για την επόμενη τετραετία

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη….

Ενώ εγώ τους λόγους που αποφάσισα να κατέβω υποψήφια αλλά και τι θέλω να επιτύχω εάν εκλεγώ

Θέλω να εξασφαλίσω πως θα αναβαθμιστούν όλες οι γειτονιές του Δήμου μας, με ακόμα περισσότερο πράσινο, με ακόμα καλύτερο φωτισμό.

Θέλω να εξασφαλίσω για το προάστιο μου και τα πάρκα του όλα όσα φροντίζω για το ίδιο μου το σπίτι και τον κήπο του.

Θέλω να εξασφαλίσω όλα αυτά τα καθημερινά που μέρα με την μέρα, ανεπαίσθητα και ακόμη και ασυνείδητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα της ίδιας μας της ζωής.

Και που γεμίζουν τα παιδιά μας με αναμνήσεις μιας όμορφης, καθαρής και ασφαλούς παιδικής ηλικίας.

Που θα τα κάνουν ενήλικες με την έμφυτη ανάγκη να διασφαλίσουν τα ίδια και για τα δικά τους παιδιά.

Όπως ας πούμε έμαθα, από πάρα πολύ μικρή, στην κόρη μου την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, έτσι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές σε αυτήν, σε όλη την Ελλάδα.

Θέλω με το ίδιο καμάρι που υποδέχομαι τους καλεσμένους μου σπίτι μου, να τους υποδέχομαι στον Δήμο μας.

Δεν είμαι μία τυπική “υποψήφια” που βεβαιώνει πως διαθέτει “άπλετο χρόνο”.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, αλλά έχω μάθει να “γεννάω” χρόνο, να τον διαχειρίζομαι σωστά και να τον σέβομαι απόλυτα.

Έχω μάθει να “προλαβαίνω”.

Σε αυτό μου λένε ότι μοιάζω στη μητέρα του άντρα μου, την Ειρήνη Κατσαρού, πρώην Δήμαρχο του Παλαιού Ψυχικού την οποία τιμώ, φέροντας το όνομα της στο ψηφοδέλτιο, για το μεγάλο έργο της κοινής αποδοχής που έφερε εις πέρας στον Δήμο.

Για όποιον δεν με γνωρίζει, είμαι η Φαίη Μπέη,
Δημοσιογράφος μια ζωή,
τώρα τελευταία ακούω και στην ιδιότητα “influencer”.
Είμαι παντρεμένη με τον Δικηγόρο Νικόλα Κατσαρό, και όπως προείπα, έχουμε μία κόρη.

Δεν κάνω εντυπωσιακές προεκλογικές εκστρατείες, δεν μοιράζω φυλλάδια,
όσα έχω τυπώσει είναι εδώ για να τα πάρετε μαζί σας,
όσα θα περισσέψουν μετά τις εκλογές θα πάνε στην ανακύκλωση.

Δεν τάζω μεγαλεπήβολα και σπουδαία.
Υπάρχουν στην ομάδα μας ειδικοί Μηχανικοί και Οικονομολόγοι για αυτά.

Υπόσχομαι όμως πως αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα ασχοληθώ και θα φέρω εις πέρας όλα τα μικρά και τα καθημερινά, που εξασφαλίζουν την ποιότητα της ζωής που αξίζουν οι οικογένειες αυτού του προαστίου.

Και υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά και μεθοδικά, όπως έχω μάθει να κάνω σε όλη την ζωή μου.

Και θα συνεργαστώ με όρεξη σε κάθε τι που θα μου ζητηθεί από τον Δήμαρχό μας και την ομάδα του”

Αάμεσα στους γονείς μου, Δημήτρη & Ελμίνα Μπέη, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου στηρίζοντας με σε κάθε προσπάθεια μου. Και είμαι ευλογημένη για αυτό

Στην Φιλοθέη μας, για την Φιλοθέη μας. Την Φιλοθέη την δική μας και των παιδιών μας. Δίπλα στα τερέν που προπονείται χρόνια τώρα, και το δικό μου παιδί.

Με την σύζυγο του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαρά Ξυριδάκη

Με την Αικατερίνη Λαλαούνη, γόνο μίας από τις πιο παλιές οικογένειες του Παλαιού Ψυχικού και πολύ παλιά αγαπημένη φίλη, που είναι πάντα -αλλά πάντα- στο πλευρό μου.

Εριέττα Βορδώνη, Φαίη Μπέη. Η Εριέττα Βορδώνει έχει βάλει τη δική της προσωπική πινελιά στον τόπο που γεννήθηκε, πέρασε τα παιδικά της χρόνια και αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Η καταξιωμένη εικαστική καλλιτέχνης δημιούργησε, μετά από πρόταση του Δήμου Φιλοθέης, μια εντυπωσιακή γλυπτική σύνθεση, με τον τίτλο «Κυνηγοί Ουρανών», και είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην πόλη της Φιλοθέης και τους κατοίκους της. Το γλυπτό το απολαμβάνουμε τόσο οι κάτοικοι του Δήμου όσο και όλοι οι περαστικοί στη συμβολή των οδών Στεφάνου Δέλτα, 28ης Οκτωβρίου και Λεωφόρου Κηφισίας , στην έξοδο του Κολεγίου. Μία πολύτιμη γλυπτική σύνθεση για όλους τους κατοίκους.

Από την έως τώρα προεκλογική μου διαδρομή, για αυτό που είμαι πιο υπερήφανη από όλα, είναι πως δεν μοίρασα ούτε ένα φυλλάδιο. Ούτε σε μία πόρτα, ούτε σε ένα αυτοκίνητο, ούτε σε ένα γραμματοκιβώτιο.
Τύπωσα μερικά, τα οποία έδωσα προσωπικά χθες στο χέρι όσων με τίμησαν με την παρουσία τους στην προεκλογική μου εκδήλωση, στο τένις της Φιλοθέης, κάποια τα άφησα διακριτικά στις καρέκλες τους. Όσα έμειναν πίσω τα μαζέψαμε ένα ένα και τα πήρα μαζί μου.
Όσα θα περισσέψουν την επόμενη ημέρα των εκλογών, θα πάνε κατευθείαν στην ανακύκλωση.
Ούτε ένα δεν πετάχτηκε στον δρόμο, ούτε ένα δεν μοιράστηκε χωρίς να έχει πρωτίστως ερωτηθεί αν το θέλει ο παραλήπτης. Ναι, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό.

Στέλλα Βουλγαράκη, Φαίη Μπέη

Ο Μάκης Δανάλης με την μητέρα του Φρόνη. Φίλοι και Δημότες, που υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή την πρόθεση μου να συμβάλω από την θέση της Δημοτικού Συμβούλου στο προάστιο μας.

Άννα Κούμπα, Φένη Μπούζα.
Η Άννα, είναι Αντιπρόεδρος ΟΚΑΠΑ, Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντισμού με μεγάλη δραστηριότητα, εντεταλμένη Σύμβουλος Δημάρχου για την εκτέλεση πολιτικών γάμων,  και η υποστήριξη της στην υποψηφιότητα μου και η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου, με τιμούν ιδιαίτερα

Ο Νίκος Μακρόπολος με την σύζυγο του Καθλίν και την κόρη τους Λεβίνια. Ο Νίκος Μακρόπουλος εκτός όλων των τίτλων του εντυπωσιακού βιογραφικού του που συνθέτει την υπερ δραστήρια πορεία του, κατεβαίνει και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον Δήμο των Αθηνών.

Δημήτρης Εφραίμογλου, Λουκία Γιαννακοπούλου. Ο Δημήτρης είναι από τους πιο…vintage φίλους της εφηβίας μας! Η εδώ παρουσία του με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ειρήνη Κατσαρού, Φαίη Μπέη-Κατσαρού, Νικόλας Κατσαρός. Το όνομα Κατσαρού, το χρησιμοποιώ στον Δήμο για να τιμήσω την μητέρα του άντρα μου, πρώην Δήμαρχο του Παλαιού Ψυχικού, την Ειρήνη Κατσαρού, η οποία άφησε ένα τεράστιο έργο κοινής αποδοχής στον Δήμο μας. Ελπίζω να φανώ αντάξια της βαρύτητας αυτού του ονόματος.

H Ανδρονίκη Παντιώρα με την Κατερίνα Αλεξοπούλου. Η Κατερίνα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης-Ψυχικού και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για την Δημοτική Ενότητα του Παλαιού Ψυχικού

Σοφία Γιαννικοπούλου, Φαίη Μπέη, Έμη Πολύζου. Φίλες και γειτόνισσες!

Νίκος και Ευτύχης Ξηράκης

Ηλίας Καράγιωργας, Μάγια Γάκη

Φρέσκος χυμός με λεμόνια από τα δέντρα της Φιλοθέης. Για το καλό!

Αντουανέτα Κουτσουράδη, Λίλλη Γαλλή. Φίλες και συνεργάτιδες. Η Αντουανέτα για άλλη μία φορά επιμελήθηκε με τις ανθοσυνθέσεις της όλους τους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς της συγκέντρωσης. Με λουλούδια που φυτρώνουν στην Φιλοθέη…Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα κοντά μου!

Λεβίνια Μακροπούλου, Φαίη Μπέη, Καθλίν Μακροπούλου

Στέλλα Καβάλη, Φαίη Μπέη, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη

Καλλιόπη Τζοάννου, Τίνα Σαββίδη, Στέλλα Βουλγαράκη. Πάντα δίπλα μου…

Με την Κατερίνα Μαντά, συνάδελφο μου και δημότης Ψυχικού

Άννα Κούμπα, Φαίη Μπέη, Φένη Μπούζα

Η Χαρά Ξυριδάκη με την Νέλλυ Λάβδα, Πρόεδρο ΟΚΑΠΑ και Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Ψυχικού. Δίπλα στο όνομα του Παλαιού Ψυχικού, βρίσκεται το δικό της…

Λίλλη Γαλλή, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Κατερίνα Αλεξοπούλου

Με την πρώην Δήμαρχο του Παλαιού Ψυχικού, Ειρήνη Κατσαρού και την Αφροδίτη Αθανασάτου

Γιάννης & Κώστας Αναγνωστόπουλος

Φανή Λεβέντη, Μαρίλυ Τσακίρη, Λίλιαν Λάππα. Η πρώτη είναι φίλη μου από πάντα, η δεύτερη συμμαθήτρια μου από το νηπιαγωγίο έως την αποφοίτηση μας, με την τρίτη είναι συμμαθήτριες οι κόρες μας.

Τσουγκρίσαμε ευχές με τα εκλεκτότερα κρασιά του Τσάνταλη

Τάτα Κλάψη, Ειρήνη Κατσαρού

Με την Σάντρα Τσιλιγγερίδου-Δέλλη, καταξιωμένη εικαστικό, φίλη αγαπημένη, η οποία υποστήριξε έμπρακτα την υποψηφιότητα μου από την πρώτη στιγμή

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Μάκης Δανάλης, Φρόνη Δανάλη, Σοφία Γιαννικοπούλου, Στέλλα Καβάλη

Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου, Παντελής Ξυριδάκης. Η Μαργαρίτα είναι Δικηγόρος-Πολιτικός Επιστήμων, Περιφφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών, υποψήφια με τον Συνδυασμό ΑΑΑ με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό.

Φανή Λεβέντη, Μάγια Γάκη

Νικόλας Κατσαρός, Δημήτρης Εφραίμογλου, Βύρων Κατσαρός

Φαίη Μπέη, Νικόλας Μακρόπουλος. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι δύο, ο καθένας για την πόλη του. Για την Φιλοθέη με τον Παντελή Ξυριδάκη εγώ, με για την Αθήνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Νίκος Μακρόπουλος

Όποιος θέλει να με ψάξει στο Ψηφοδέλτιο και να με τιμήσει με την εμπιστοσύνη του, το όνομα μου θα βρίσκεται για τη Δημοτική Ενότητα της Φιλοθέης ως:
ΜΠΕΗ-ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΦΑΝΥ (ΦΑΙΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,
ελπίζω να με τιμήσετε και με την ψήφο σας!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

2 Responses to Όλα όσα έγιναν στην Προεκλογική μου Συγκέντρωση στο Τένις της Φιλοθέης!

  1. georgina says:

    Καλή επιτυχία!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons