ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Oι τσάντες Tagari στο The Pop Up Project II!

Η Νατάσα Μακρυμίχαλου είναι η σχεδιάστρια της TAGARI. Αν και μετά την αποφοίτησή της από τη Σχολή Βελουδάκη ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ρούχων για περίπου 8 χρόνια αυτό που τελικά την κέρδισε είναι ο σχεδιασμός των ξεχωριστών αυτών τσαντών σε αργαλειό.

 Νατάσα Μακρυμίχαλου

Νατάσα Μακρυμίχαλου

Τσάντες που έχουν ελληνική ταυτότητα, πρωτοτυπία και ποιοτική κατασκευή. Που κρατιούνται από γυναίκες που αποφεύγουν την ομοιομορφία και τις διαφημίζουν όπου κι αν τις κρατήσουν. Σε κάθε συλλογή προστίθονται νέα σχέδια. Βέβαια τα κλασσικά ταγάρια σε διαφορετικά χρώματα και υφασμένα σχέδια, καθώς και οι shopping bags και τα clutches έχουν πλέον το βάθρο τους.

13220862_517147618465691_4534093989280870264_n

Φέτος προστέθηκαν saddle bags και μικρά βαρελάκια σε απίθανα χρώματα. Τα κρόσσια κάνουν ξανά δυνατή την παρουσία τους. Δερμάτινα ή σουέντ, μακριά ή κοντά, ρίγες, τρουκς και κεντήματα είναι τα στοιχεία της συλλογής SS2016. Στη χρωματική παλέτα κυριαρχούν το cerulean, το κίτρινο και το all time classic ασπρόμαυρο.

nat5

Οι αναγνωρίσιμες πλέον TAGARI bags, με το μοναδικό στυλ και το ιδιαίτερο υφαντό τμήμα να τις χαρακτηρίζει, διατίθονται σε επιλεγμένα καταστήματα στη χώρα μας, σε αρκετές χώρες του εξωτερικού καθώς και online.

nat2

nat4

nat6

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Tagari μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!