Οι The Artians by Konstantina στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

23/11/2019 • THE POP UP PROJECT

Οι The Artians by Konstantina επιχειρούν να επανεφεύρουν την γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας. Αντλώντας πλούσια χρωματικά μοτίβα και στοιχεία από την Τέχνη όλων των ειδών, από ελληνικά σύμβολα ή απλά διακοσμημένα παραδοσιακά ελληνικά κεντήματα, το brand τιμά το παρελθόν μέσα από την απόδοσή του με μια εντελώς νέα προοπτική. Το signature style της Κonstantina είναι το exclusive printed πολυτελές ένδυμα που σε συνδυασμό με τα οπτικά του μηνύματα γίνεται επιθυμητό και κολακευτικό για τη γυναίκα.


Η συλλογή FW19/20 εμπνέεται κυρίως από μυκηναϊκά μοτίβα και αγγεία  και φέρει τον τίτλο Garden of the Hesperides.

Στην Ελληνική μυθολογία οι Εσπερίδες ήταν νύμφες που  φρουρούσαν τα μήλα των Εσπερίδων που βρίσκονταν στον κήπο των θεών, στη χώρα του Άτλαντα. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι αν έτρωγες ένα, τουλάχιστον, μήλο από αυτό το δέντρο, θα γινόσουν αθάνατος.


Μοτίβα και υφάσματα σε σπάνιες χρωματικές παλέτες που δίνουν μια royal αίσθηση χαρακτηρίζουν τη συλλογή στο εύρος της, ενώ στο The Pop Up Project: Jungle Bells, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, θα διατεθούν μοναδικά exclusive κομμάτια της έτσι κ αλλιώς limited edition συλλογής AW19-20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons