ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι πολύτιμες πέτρες και οι παραδοσιακοί συμβολισμοί του EL_OW στο The Pop up Project {Exclusive}!

To EL_OW είναι ένα ιδιαίτερο brand κοσμημάτων που ενσαρκώνει τη δέσμευση της σχεδιάστριας του να δημιουργήσει μοναδικά, ξεχωριστά και περίτεχνα κομμάτια wearable art που θα αγαπήσουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Από την ημέρα της ίδρυσης του, το Σεπτέμβριο του 2020, αυτός είναι ο στόχος που κινητοποιεί κάθε απόφαση, ενέργεια και μοναδική δημιουργία της σχεδιάστριας του.


Ο παραδοσιακός συμβολισμός, η ελεύθερη ροή της φύσης, η αγάπη για τα ταξίδια και η σύνθετη και λεπτομερής τέχνη του origami συνδυάζονται απρόσκοπτα πάνω σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα, ντυμένα με διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και τσαβoρίτες, σε υπέροχα, καινοτόμα σχέδια.

Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει δημιουργηθεί με βαθύ αίσθημα αγάπης για την Ελλάδα και διατίθεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.el-ow.com.


Η σειρά Liberte αποτελεί μία φρέσκια όσο και διαχρονική ενσάρκωση της ξέγνοιαστης καλοκαιρινής κομψότητας. Χάντρες από ζαφείρια, ρουμπίνια, και ημιπολύτιμους λίθους, συναντούν καθαρό ασήμι ή χρυσό αναβαθμίζοντας ακόμη και τα πιο απλά καλοκαιρινά looks.

Εστιάζοντας στη χρήση συμβολικών πετρωμάτων όπως η Καρνεόλη, ο Λάπις ή ο Μαλαχίτης, τα μοναδικά κολιέ της σειράς Liberte αγκαλιάζουν το λαιμό χαρίζοντας αρμονία, ενδυνάμωση, εξισορρόπηση και ισχυρή προσήλωση στους στόχους.

Τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια του brand συμπληρώνουν την αισθητική πρόταση της EL_OW με κομμάτια που θεωρούνται ήδη κλασικά.

Julia Johanssen

Julia Johanssen

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

error: Content is protected !!