Οι νικητές που κέρδισαν το Γούρι 20 Stars to Reach the Moon in 2020 της Treasure Box by Annita!

30/11/2019 • THE POP UP PROJECT

Είναι ένα Γούρι που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που το είδα, για τις ανάγκες των προωθητικών Editorials των σχεδιαστών του The Pop Up Project: Jungle Bells.
Ναι, η Αννίτα Παναγοπούλου και το Treasure Box by Annita θα είναι και αυτή την φορά στο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και ήθελε να ανακοινώσουμε την συμμετοχή της, με δύο δώρα για δύο αναγνώστες του Fay’s Control, για δύο επισκέπτες του Jungle Bells, έτσι για το καλό.
Τα Γούρια 20 Stars to Reach the Moon in 2020, που ανυπομονώ και εγώ με την σειρά μου να φορέσω, μιας και πρόκειται για κοσμήματα που φοριούνται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, και δεν βγαίνουν από τον λαιμό μας, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιανουαρίου.

Οι τυχέρες μας αναγνώστριες που έκαναν σωστά τα απλά βήματα του Διαγωνισμού μας και κέρδισαν στην Κλήρωση του Fay’s Control είναι -όπως αναγράφονται τα ονόματα τους:

1. Athina Vertseti @athinave
2. Ευγενία Αποστολοπούλου

Συγχαρητήρια κορίτσια, ελπίζω όλη η νέα δεκαετία να είναι για εσάς τόσο τυχερή όσο ο ερχομός αυτού του Δεκέμβρη!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα στην Αννίτα Παναγοπούλου και στο Treasure Box by Annita, ώστε να σας στείλει το συντομότερο δυνατό το Γούρι 20 Stars to Reach the Moon in 2020, για τη νέα χρονιά!

Με αγάπη,

Φαίη xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons