ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι μελωδίες του νέου άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη “Γαλάζια Λίμνη” πλημμύρισαν το CityLink!

Όταν συναντιούνται όμορφοι άνθρωποι με ταλέντο, διάθεση και όνειρα γεννιούνται πάντα πολύ σημαντικά πράγματα. Αυτό συνέβη όταν συναντήθηκαν στο Salon de Bricolageοι συντελεστές του νέου album «Γαλάζια Λίμνη» του Μάριου Φραγκούλη με αφορμή την κυκλοφορία του.
Προχθές βράδυ, συγκεντρωθήκαν οι συντελεστές αυτής της δουλειάς, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στην υπέροχη στοά CITY LINK και πιο συγκεκριμένα στον εξαιρετικό χώρο του Salon de Bricolage, για να γιορτάσουν μαζί με φίλους, συνεργάτες, κόσμο και δημοσιογράφους τη κυκλοφορία αυτής της έκδοσης.


Ο Μάριος Φραγκούλης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Άρης Δαβαράκης, ο Πέτρος Κλαμπάνης αλλά και ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Δάφνη Αλεξανδρή και η Καίτη Παναγιωτοπούλου συνέβαλαν όλοι στη δημιουργία ενός εξαιρετικού album. H πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας γέμισε με όμορφες μελωδίες από πολύ σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής και αγαπημένους καλλιτέχνες: Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθέρια Αρβανιτάκη, Γιώργος Νταλάρας, Έλλη Πασπαλά, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώργος Περρής που ήρθαν να ευχηθούν στον Μάριο Φραγκούλη και να γιορτάσουν στο Salon de Bricolage.

error: Content is protected !!