ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι “Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη” ενισχύουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών!

Η Επιτροπή Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών μας προσκαλεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις  11:30 π.μ., στη θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια “Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη”, για να υποστηρίξουμε τους σκοππούς του Προγράμματος.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού παρουσιάζει το διαχρονικό έργο του Δημήτρη Ποταμίτη σε απόδοση και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου με τα μοναδικά τραγούδια του Γιάννη Ζουγανέλη που έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι σε ένα υπερθέαμα γεμάτο χρώματα, μουσική και χορό. Πρωταγωνιστούν οι Μέμος Μπεγνής και Νίκος Ορφανός και μαζί τους ένας θίασος 11 εξαιρετικών ηθοποιών.

Οι στόχοι του Αριστοφάνη είναι κατανοητοί και ξεκάθαροι σε θεατές κάθε ηλικίας και οι ήρωες των έργων του είναι πρόσωπα-σύμβολα και αναγνωρίσιμα για περισσότερα από 2.500 χρόνια τώρα. Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάζονται τα έργα «Η Ειρήνη» και οι «Αχαρνείς», τα οποία αναφέρονται στην «ειρήνη» και τον «πόλεμο», θέματα επίκαιρα και καθοριστικά για τον κόσμο μας. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζεται «Ο Πλούτος», όπου ο Αριστοφάνης παραδίδει μαθήματα πολιτικής οικονομίας, καθώς ο ομώνυμος ήρωας είναι τυφλός και δεν βλέπει πού δίνει τα αγαθά του, με αποτέλεσμα να χαρίζει πλούτη στους κακούς. Τέλος, παρουσιάζονται οι «Όρνιθες»: Δύο Αθηναίοι, ο Ευελπίδης και ο Πεισθέταιρος, απογοητευμένοι από τη ζωή της πόλης, ψάχνουν έναν ήσυχο τόπο.

«ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254 177 78 Ταύρος

Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα, ενώ οι τιμές τους είναι 13€ & 15€.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών.

Κρατήσεις & Αγορά εισιτηρίων: https://www.eventora.com/el/Events/IstoriesTouPappouAristofani

Πληροφορίες: Έρη Τσιρώνη-Κακουλίδη 6944 666452, Σοφία Σόρογκα-Πρόκου 6937 668261

T: 210 6798217-8, Ε: specialevents@haef.gr, W: www.haef.gr

error: Content is protected !!