Οι Ήρωες της Digea ταξίδεψαν στην Πάτρα!

05/11/2019 • LIFESTYLE

Ένα μεγάλο χαμόγελο, μια ζεστή αγκαλιά, πολλά δώρα και το δυνατό μήνυμα ότι όλοι εμείς είμαστε πάντοτε εδώ για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, έδωσαν Οι Ήρωες της Digea, το Σάββατο που μας πέρασε, στην Πάτρα.

Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Αγάπη Πολίτη, Πατήρ Κωνσταντίνος (εκπρόσωπος Μητρόπολης Πατρών ), Πέτρος Πολυχρονίδης

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Κατερίνα Νικολάου (Πρόεδρος του Ιδρύματος Κιβωτός Αγάπης)

Η πανελλαδική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea έφτασε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, τον τέταρτο κατά σειρά σταθμό της μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας έμπρακτη συμπαράσταση σε περισσότερα από 300 παιδιά Ιδρυμάτων της Πάτρας.

Στιγμιότυπο από τον χώρο της εκδήλωσης

Οι μικροί ήρωες της καρδιάς μας, από το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS Πάτρας, την Κιβωτό Αγάπης, την Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Το Φωτεινό Αστέρι» και το Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε Σκαγιοπούλειο Παράρτημα Μονάδες Αρρένων – Θηλέων, είχαν  την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία «Ένας Αληθινός Φίλος», μία τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης, μιας φιλίας που ξεπερνά μια ζωή και μία αγάπη που υπερνικά όλα τα εμπόδια. Τα μικρότερης ηλικίας απόλαυσαν την ταινία τα Ασχημογλυκούλια τα διάσημα λούτρινα με την πανέμορφη διάθεση.

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι άνθρωποι της Digea εμπνεύστηκαν μία ακόμη δράση και αυτή την φορά, με αφορμή το «Orange Carpet» της Digea στο οποίο περπάτησαν οι μικροί ήρωες καθώς και την «πορτοκαλί» γιορτή του Halloween που συνέπεσε χρονικά, μετά την προβολή των ταινιών, δόθηκε στους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας η ευκαιρία να μεταμφιεστούν φέρνοντας έτσι νωρίτερα μια γεύση από το γνωστό Πατρινό Καρναβάλι.

Στιγμιότυπο από τον χώρο της εκδήλωσης

Στη συνέχεια διασκέδασαν παίζοντας στην παιδική γωνιά, με ηλεκτρονικά παιχνίδια, παίρνοντας παράλληλα μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης όπως face painting, hand print κ.α..

Δημήτρης Σχοινάς (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος LEPANTO Τηλεόραση), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Σπύρος Καμπιώτης (Διευθύνων Σύμβουλος IONIAN TV)

Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Αγγελόπουλος

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Avant Tales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons