ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Ήρωες της Digea, Πρωταγωνιστές στην Καρδιά μας!

Στην πρώτη δράση του Προγράμματος HD – The Heroes of DIGEA, η Digea καλωσόρισε στο Odeon Escape στο Ίλιον, τους «πρωταγωνιστές της καρδιάς μας», παιδιά και νέους, από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, την Μέριμνα και το Αμαλίειον.
Ο ψηφιακός πάροχος, δημιούργησε το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης HD – The Heroes of Digea, με στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη, με μια σειρά από δράσεις και συνέργειες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, περισσότερα από 300 παιδιά και οι συνοδοί τους, περπάτησαν στο πορτοκαλί χαλί της Digea για να απολαύσουν σε avant premier την ταινία «Robin Ηood», ενώ τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά παρακολούθησαν την ταινία «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας – Charming».

Βασίλης Κεφαλογιάννης, Αγάπη Πολίτη, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Στέλιος Καφαντάρης.

Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Χρήστος Φερεντίνος

Στη συνέχεια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγίας που διενεργήθηκαν στους χώρους του Odeon Escape, με την ευγενική βοήθεια των Χορηγών της ενέργειας.

Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Πέτρος Πολυχρονίδης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Πέτρος Πολυχρονίδης, Χρήστος Φερεντίνος

Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Μάγκυ Ταμπακάκη διασκεδάζοντας με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Κάλια Ελευθερίου, Γιάννης Αποστολάκης

Γιάννης Αποστολάκης, Κάλια Ελευθερίου, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ζωή Κρονάκη, Αμαλία Κυπαρίσση.

ιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea)

Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού

Μαρία Μπακοδήμου, Κατερίνα Καραβάτου

Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Γιώργος Αγγελόπουλος

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα

Μαρία Κωνσταντάκη, Κάλια Ελευθερίου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Αποστολάκης

error: Content is protected !!