ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι “I M BEACH” στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Οι «I M BΕACH» ξεκίνησαν ως μια ανάγκη της Μαριαλένας Βαρότση και της Ιωάννας Ζάγκα να φτιάξουν μια τσάντα θαλάσσης που να χωράει τα υπάρχοντα τους πηγαίνοντας στη θάλασσα. Πετσέτες, μαγιό, αντηλιακά, βιβλία… και ταυτόχρονα να είναι ελαφριές, εύκολες και εύχρηστες στη μεταφορά τους και να κομποζάρουν με όλα τα στυλ.


Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας και της διακόσμησης, γνωρίζοντας τις υφές, το στυλ αλλά και διαμορφώνοντας τη δική τους εικόνα για το πώς μπορεί μια τσάντα να εξυπηρετεί και να υπηρετεί ταυτόχρονα στιλιστικές και λειτουργικές ανάγκες, η Μαριαλένα και η Ιωάννα κατέληξαν στο σχεδιασμό των ‘‘I M BEACH”.

Με πρώτη ύλη υφάσματα επιπλώσεων από βαμβάκι και λινό, σε συνδυασμούς από μια γκάμα γήινων, ρετρό, μπλε, γκρι, μπορντό και λαδί αποχρώσεων οι δικές μας beach bags έχουν παλαιωμένες υφές και είναι πλαισιωμένες με ιμάντες που παρέχουν τη δυνατότητα διαφορετικών τρόπων κρατήματος, είτε σαν shopping bag είτε σαν back puck. Με γνώμονα να είναι διαφορετικές και μοναδικές οι «I M BEACH», σχεδιάζονται και ράβονται μία μία, από Έλληνες τεχνίτες.

Θα τις βρείτε στο www.wecratehormony.com στη boutique Zali στην Αντίπαρο και σε επιλεγμένες boutique σε νησιά, ενώ ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!