ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Έλληνες σχεδιαστές μόδας έδειξαν την δυναμική τους μέσα από τη δημιουργία του Σωματείου τους!

Μια νέα αρχή για τον κόσμο της Ελληνικής μόδας ξεκίνησε με αφορμή τη δημιουργία του σωματείου «Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας»! Σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση μελών και καλεσμένων για την κοπή της πίτας στο ΥesHotel. Το νέο αυτό εγχείρημα φέρνει κοντά τους επαγγελματίες του χώρου και σηματοδοτεί ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τον κλάδο.
To διοικητικό συμβούλιο με Πρόεδρο την Ορσαλία Παρθένη, Αντιπρόεδρο τον Βασίλη Ζούλια, γραμματέα την Ιωάννα Κουρμπέλα, ταμία τον Κωνσταντίνο Τσιγαρό, μέλος με την αρμοδιότητα υπευθύνου δημοσίων σχέσεων τον Άγγελο Μπράτη, δικηγόρο την Ιωάννα Ν. Λαγουμίδου αλλά και τα μέλη του συλλόγου από όλη την Ελλάδα, αντάλλαξαν ευχές για την ευόδωση των σκοπών του σωματείου, ενώ έθεσαν νέους στόχους και προοπτικές.

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη συνάντηση φυσικά δεν έλλειπαν καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της μόδας, όπως η Έλις Κiss, o Mιχάλης Πάντος, η Έφη Φαλίδα, ο Νικόλας Γεωργίου, η Σάντυ Τσαντάκη οι οποίοι μαζί με τους Μάρα Δεσίπρη, Θανάση Κρίκη και Βαγγέλη Κύρη αποτελούν και την κριτική επιτροπή ένταξης νέων μελών στο σωματείο.

ΕΦΗ ΦΑΛΙΔΑ, ELIS KISS, ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥ , ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Οι στόχοι του σωματείου μεταξύ άλλων είναι η προώθηση, υποστήριξη και προβολή, με κάθε μέσο, της δράσης των σχεδιαστών της ελληνικής μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και η επιδίωξη σύναψης συμφωνιών με ευεργετικούς όρους για την συμμετοχή των μελών σε κάθε είδους εκθέσεις, διοργανώσεις μόδας, showrooms κ.α. είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

Η διοργάνωση και επιμέλεια, ακόμα και σε συνεργασία με άλλους φορείς, εκπαιδευτικών προγραμμάτων για νέους σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες διαφόρων επαγγελμάτων που συναντώνται με το επάγγελμα του σχεδιαστή μόδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΓΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΑ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙΔΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΒΑΛΕΝΤΕ, ΕΦΗ ΦΑΛΙΔΑ

Ανάμεσα στους καίριας σημασίας σκοπούς του σωματείου, είναι η διεξαγωγή προγραμμάτων καθοδήγησης και mentoring σε νέους σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες συναφών επαγγελμάτων είτε από τα μέλη της Ένωσης είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς.

ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΚΩΝΑΣ , ΛΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑ

ΝΤΕΝΙΖ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ , ΧΑΡΑ ΛΕΜΠΕΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ,ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

Το πρώτο βήμα έγινε αποφασιστικά και το μέλλον διαφαίνεται ελπιδοφόρο για την Ελληνική Μόδα. Οι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, έδειξαν την δυναμική τους. Ιδρυτικά μέλη του συλλόγου εκτός των προαναφερόμενων μελών του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας (Maison Faliakos), ο Βρεττός Βρεττάκος, ο Σωτήρης Γεωργίου, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, η Λιάνα Καμπά, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ντενιζ Ελευθερίου, ο Χρήστος Κωσταρέλλος, η Χαρά Λεμπέση, ο Δημήτρης Ντάσιος, ο Δημήτρης Πέτρου, ο Γιάννης Τόγκος, ο Μάκης Τσέλιος κ.α.

error: Content is protected !!