ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι χειροποίητες δημιουργίες της Charalampia στο The Pop up Project {Exclusive}!

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η καταγωγή της Χαράς Χαραλάμπους αποτελεί ένα μεσογειακό πάντρεμα μοναδικών παραδόσεων της ελληνικής κοινότητας της Αιγύπτου, του απομακρυσμένου νησιού της Κάσου και τον πλούσιο σε ιστορία τόπο της Κύπρου. Ένα πολιτιστικό μείγμα που έχει επιδράσει καθοριστικά στην πορεία της δημιουργού. Αφού σπούδασε μόδα στην Αθήνα και ενδυματολογία και σκηνογραφία στο Λονδίνο, ξεκίνησε το καλλιτεχνικό της ταξίδι δημιουργώντας σκηνικά και κοστούμια για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το τελευταίο της project, Charalampia Concept Items, αποτελεί ένα προσωπικό έργο αγάπης, που αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της και στα κεντήματα της γιαγιάς της. Μια συλλογή από κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα που διοχετεύουν μοτίβα και χρώματα από παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές με έναν εντελώς νέο και σύγχρονο τρόπο, συνδυάζοντας αναπάντεχα υλικά, όπως μέταλλο και βαμβακερή κλωστή.

Κάθε μοναδικό κομμάτι μεταφέρει την ανανεωτική αύρα των δεύτερων ευκαιριών καθώς φτιάχνονται από ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά, μια φιλοσοφία που διοχετεύεται σε όλες τις πτυχές του brand. Όλες οι δημιουργίες είναι χειροποίητες με έμφαση στον ευφυή σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την περιβαλλοντική αποκατάσταση.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

error: Content is protected !!