ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι best of εμφανίσεις στις Κάννες: Η Ρόη Αποστολοπούλου με Atelier Versace & η Petra Nemcova με Celia Kritharioti!

Πρόκειται για δύο εμφανίσεις που έκαναν την διαφορά, σε ένα φεστιβάλ που πάντα συγκεντρώνει τις πιο κομψές εμφανίσεις του πλανήτη. Δύο εντυπωσιακές και πανέμορφες γυναίκες, η κάθε μία με το δικό της διαφορετικό στιλ, που κέρδισαν τα “φλας” του παγκόσμιου Τύπου με τις επιλογές τους.
Στις Κάννες βρέθηκε για άλλη μία χρονιά η Ρόη Αποστολοπούλου, καλεσμένη στα πιο ακριβοθώρητα πάρτι των ημερών, μεταξύ των οποίων και στο Private Party του οίκου κοσμημάτων De Grisogono.

Ρόη Αποστολοπούλου, Victoria Silvstedt

Η Ρόη Αποστολοπούλου με την Cindy Bruna

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Διεθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου συνοδευόταν από τον αδελφό της Μάκη Δανάλη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την extraordinaire red carpet εμφάνιση της.

Μάκης Δανάλης, Ρόη Αποστολοπούλου

Στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών βρέθηκε και το supermodel Petra Nemcova, η οποία έκανε ακόμη μια εμφάνιση στηρίζοντας το sustainability, φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα Celia Kritharioti Couture φτιαγμένη από 100% οργανικό μετάξι.

Petra Nemcova

Στην ίδια πρεμιέρα βρέθηκε και η Maya Henry. Το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της συλλογής Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019, μια μαύρη-ροζ τουαλέτα με τον τεράστιο χαρακτηριστικό φιόγκο της συλλογής!

Maya Henry

error: Content is protected !!