ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ωδή στο τριαντάφυλλο από τη Jo Malone London!

Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει μια συλλογή αρωμάτων αφιερωμένη στο τριαντάφυλλο. Με συνθέσεις απαλές και φρέσκες ή έντονες και πληθωρικές, τα αρώματα της συλλογής είναι μια ωδή στην πλέον εμβληματική αρωματική νότα του τριαντάφυλλου.


Τέσσερα ξεχωριστά αρώματα προσφέρουν διαφορετικές ερμηνείες και αναδεικνύουν τον βασιλιά των λουλουδιών σε special-edition συσκευασίες από κομψά περιτεχνημένο γυαλί με χρωματιστές λεπτομέρειες. Η συλλογή περιλαμβάνει Colognes και αρώματα για το σπίτι, επιτρέποντας σας να απολαύσετε τη μυρωδιά των φρεσκοκομμένων λουλουδιών κάθε ημέρα. Κάθε άρωμα είναι σαν να χαρίζετε στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας ένα πλούσιο μπουκέτο από λουλούδια.


«Μέσα στα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει πολλά διαφορετικά αρώματα τριαντάφυλλου, για διάφορες συλλογές. Σχεδόν ασυναίσθητα, συνεχίζουμε να επιστρέφουμε στο τριαντάφυλλο, οπότε ήταν κατά κάποιο τρόπο φυσική εξέλιξη για μας γιορτάσουμε αυτό το διαχρονικό λουλούδι με μια δική του συλλογή.» λέει η Global Head of Fragrance, Céline Roux.

Red Roses
Η ρομαντική εκδοχή του τριαντάφυλλου. Ένα απολαυστικό μείγμα από 7 διαφορετικές εξαιρετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων. Θρυμματισμένα φύλλα βιολέτας και μία ιδέα από άρωμα λεμονιού, ξεδιπλώνονται σαν ένα πλούσιο μπουκέτο από φρεσκοκομμένα άνθη.

Velvet Rose & Oud
Η απολαυστική, πολυτελής εκδοχή του τριαντάφυλλου. Τριαντάφυλλο Δαμασκού, πλούσιο και πολύπλευρο, τυλιγμένο σε αισθησιακές ξυλώδεις νότες oud. Κορυφώνεται με γαρύφαλλο και νότες πραλίνας.

Rose & Magnolia
Η μαγευτική εκδοχή του τριαντάφυλλου. Ένα αισθησιακό άρωμα λουλουδιών με μυστηριώδες χαρακτήρα. Φωτεινή μανόλια και νότες από δύο ποικιλίες τριαντάφυλλου. Μια λαχταριστή καρδιά από γλυκό, ανθισμένο Rose de Mai και τριαντάφυλλο Δαμασκού συνδυάζονται με αισθησιακό πατσουλί και ζεστό amber σε ένα πλούσιο τελείωμα.

Rose Blush
Η φρέσκια εκδοχή του τριαντάφυλλου. Γοητευτικά και αγνά ροζ πέταλα τριαντάφυλλου συνδυάζονται με τις δροσερές νότες βασιλικού. Το ζουμερό λίτσι προσδίδει ένα μοντέρνο χαρακτήρα σε μια λουλουδάτη σύνθεση που τυλίγεται στις ζεστές νότες του white musk.


Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία πώλησης Jo Malone London από τον Ιανουάριο 2022.

error: Content is protected !!